Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Comments, trackbacks & pings »

[SOLVED] Problem with Submit Button: Hover Style

Old Oct 4, 2011, 05:53 PM
47 posts · Sep 2011

Using Wordpress 321 and Atrahualpa 367 - ata-round

My work-in-progress Web site is here:

In Style Forms / Submit Buttons Default and Hover, I can configure the Submit Button: Default Style easily and it works fine. However, no matter what I do, I can't configure the Hover Style - it stays similar to the Default Style.

I have tried to add this in Add HTML/CSS Inserts / CSS Inserts:

.button:hover {
border: 1px solid #000;
background: #99CCFF;

and it doesn't work either.

Any idea why it doesn't work ?

Thanks for your help
Old Oct 5, 2011, 03:46 AM
juggledad's Avatar
23,614 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
It looks like you don't have the 3.6.7 PATCHES applied. Here are the links...or you could upgrade to 3.7.0 - (you might want to also read: HOWTO: upgrade Atahualpa to a new version)
  • PATCH 367-01: Odd effects when 'CSS: Compress' = 'Yes'
  • PATCH 367-02 is incorporated in PATCH 367-04
  • PATCH 367-03: PHP errors when adding widget areas in index.php
  • PATCH 367-04: Hovering over a Post/Page title only shows "Permanent Link to"
  • PATCH 367-05: Site Title appended after the 'WordPress SEO by Yoast' title
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
Old Oct 5, 2011, 08:18 AM
47 posts · Sep 2011
Humm... I reinstalled Wordpress, the MySQL database and Atahualpa to restart fresh after the learning curve period and I forgot to install the patches. How stupid

Thanks for your help. It is MUCH appreciated.l

Problem solved !


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] submit button doesn't change to hover style Ilke Center area post/pages 2 Aug 26, 2010 09:23 AM
Submit button style in form not working with Firefox amynking Plugins & Atahualpa 1 Mar 7, 2010 05:08 AM
Changing Hover Color of "Submit Comment" Button adum Comments, trackbacks & pings 2 Jun 21, 2009 02:37 PM

All times are GMT -6. The time now is 02:27 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.