Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Favicon doesn't want to appear or doesn't do so properly


  #1  
Old Aug 13, 2010, 06:14 AM
GrahamW
 
101 posts · Jul 2010
I've replaced the favicon file in my icons directory and set the ATO option to point to the (now only) image in that directory. But it isn't showing up on the tab in Firefox.

The path is www.executive-post.info. I've tried the same in another domain and the same problem exists. I have refreshed the cache in both cases.

Any thoughts on what else I can try, please?

Many thanks, Graham.
  #2  
Old Aug 13, 2010, 08:01 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Try renaming the .ico file. I have had issues with favicons not showing when I changed them but didn't rename.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Aug 14, 2010, 06:42 AM
GrahamW
 
101 posts · Jul 2010
Sadly, renaming didn't work.

No doubt something is going on... the same icon in the same place on two different sites - one works (www.the-confidant.info) the other doesn't (www.executive-post.info). Ah well, I will keep trying and maybe it'll work one of these days.

Cheers, Graham.
  #4  
Old Aug 14, 2010, 07:09 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,628 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
check the file permission
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Aug 23, 2010, 06:49 PM
GrahamW
 
101 posts · Jul 2010
Ah ha! Sorry to have troubled you... I discovered that the file I'd tried to use was massive. When I replaced it with a much smaller one it works fine.

Many thanks,
Graham.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If a plugin doesn't work try this: Flynn Plugins & Atahualpa 10 Sep 27, 2013 03:08 AM
New version of sociable doesn't show up. crobertl Plugins & Atahualpa 2 Jul 22, 2010 11:10 AM
Post doesn't become sticky kathari Center area post/pages 5 Jan 16, 2010 04:16 AM
Adsense doesn't show up properly fangfang Sidebars & Widgets 3 Dec 7, 2009 07:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.