Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

New version of sociable doesn't show up.


  #1  
Old Jul 16, 2010, 02:45 PM
crobertl
 
5 posts · Jul 2010
Hi there,
I'm using WP 3.0 and I downloaded the latest version of sociable. I put the unzipped file in the wpcontent/plugin file. Filezilla said the installation was successful, but when I go back to my wp-admin and look up plugins...it's not there. Anybody have any ideas or have you run across this before. This is the first plugin that has done this to me.

Thanks,

-Chris.
  #2  
Old Jul 16, 2010, 04:03 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
You could try deleting the plugin and install using the internal install in WordPress.

There are several variables that could be the problem. It could be a corrupted file. How you unzipped it could be an issue. How it was zipped could be an issue.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jul 22, 2010, 12:10 PM
Edwin
 
8 posts · Jul 2010
Quote:
Originally Posted by crobertl
Hi there,
I'm using WP 3.0 and I downloaded the latest version of sociable. I put the unzipped file in the wpcontent/plugin file. Filezilla said the installation was successful, but when I go back to my wp-admin and look up plugins...it's not there. Anybody have any ideas or have you run across this before. This is the first plugin that has done this to me.

Thanks,

-Chris.
You don't have to unzip plugin files. Go to plugins/add new/upload and then browse for the zipped file. WordPress will automaticly unzip it.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Show Header Image Only Like Previous Old Version? shafique Header configuration & styling 1 Jun 15, 2010 08:30 AM
Header image does not show after upgrading to Version 3.4.5.1 pbravin Header configuration & styling 4 Feb 9, 2010 04:49 PM
Adsense doesn't show up properly fangfang Sidebars & Widgets 3 Dec 7, 2009 08:03 PM
[SOLVED] Banner doesn't show with IE Julia Header configuration & styling 5 Oct 14, 2009 09:50 AM
logo area doesn't show in some browsers xaveryptak Header configuration & styling 1 Aug 27, 2009 07:52 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:18 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.