Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Comments, trackbacks & pings »

Archives not working, comments not showing and a page question !


  #1  
Old Dec 13, 2008, 07:05 AM
aliferste
 
19 posts · Dec 2008
Hiya, three quick questions!

1. Any ideas why my archives would not be working ?

2. Also - my comments are not showing up for some reason?

3. In the last release I edited a page so that the right sidebar was gone - I do not see a way of doing that with this release - any ideas?

http://urbanflyfisher.com/
  #2  
Old Dec 13, 2008, 12:54 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
3. There's an option now to exclude sidebars on a per-page basis at the menu tab "Sidebars"

1 & 2. Do you mean that you have no links to comments and archives? I think I've seen your post footers while you had 3.0 up and there were no comment links. Have you tried the default or example post footer configuration (Menu tab "Post/Page Info Items")?
  #3  
Old Dec 13, 2008, 01:40 PM
aliferste
 
19 posts · Dec 2008
Hi Flynn,

Ok - the page question was a red herring as it was my own silly fault in not reading what I was supposed to be doing

However - yup I am just using the default config for the footer an there are no links to comments !

I have reactivated 3 and here is my archives page:
http://urbanflyfisher.com/archives/
  #4  
Old Dec 13, 2008, 01:52 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Can you try to deactivate the plugin BT-Active Discussions and see if the comment links come back?

As for the archives page, looks like I have missed them alltogether, will add in 3.1

Note to readers: The monthly, daily etc archive links should work - the page that lists all archive links is missing
  #5  
Old Dec 13, 2008, 02:35 PM
aliferste
 
19 posts · Dec 2008
Hi Flynn

Glad I was not just being silly about the archives

I have deactivated the BT active discussion plugin and the links have not reappeared.

Is there any reason that in the default config config for the footers I get:

%date(\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'F jS, Y\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\')% | %tags-linked(\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Tags: \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' | \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\')% Category: %categories-linked(\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\')% | %comments(\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Leave a comment\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'One comment\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'% comments\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Comments are closed\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\')%
  #6  
Old Dec 13, 2008, 02:45 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
I am aware of that backslash issue, it's not happening for me or for everyone, but 1 or 2 users already had it happen on their site. I am looking into this and the comments issue

I'll be working on nothing but these and the few other errors the next few days so a fixed 3.1 should come very soon
  #7  
Old Dec 13, 2008, 05:32 PM
aliferste
 
19 posts · Dec 2008
Hiya,

I upgraded my PHP from 4 to 5 and then got the error

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/urban1/public_html/wp-content/themes/atahualpa3/functions/bfa_postinfo.php on line 161

I see you are already on to this issue here

Went back to PHP4 and the error message went away again however the same problem with the no links remain. I will keep an eye on the other thread.

Hope this helps!
  #8  
Old Dec 14, 2008, 02:59 AM
neocratus
 
9 posts · Dec 2008
does anyone know how to downgrade to php4?

can i do it myself or it's up to the webhost provider?

becouse it seems to be that php5 creates problems..
  #9  
Old Dec 14, 2008, 03:16 AM
aliferste
 
19 posts · Dec 2008
I just login to cpanel and in PHP config it gives me the choice.

I just went back to PHP5 and I could not login again !

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ordered lists in comments not working nikkidev Comments, trackbacks & pings 8 May 24, 2010 10:05 AM
%comments in footer stopped working Dimitre Post-Kicker, -Byline & -Footer 4 Feb 21, 2010 12:36 PM
[SOLVED] Gravatar not showing on Recent Comments widget jankph Comments, trackbacks & pings 2 Jul 13, 2009 04:59 AM
Audio Player Plugin not showing up or working Nefeli Plugins & Atahualpa 1 Feb 24, 2009 10:06 AM
Default Comments Feed not working Navi RSS, Feeds & Subscribing 3 Jan 28, 2009 05:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:29 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.