Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Lightbox problem with envira gallery on atahualpa


  #1  
Old Feb 22, 2017, 08:23 AM
bajads
 
14 posts · Jun 2009
For whatever reason I cant get lightbox up and running in atahualpa - trying other themes makes a difference.
I love my atahualpa and uses it on 10+ sites and hope somebody would know a little code to get around the problem.

Best regards

Bramwell
  #2  
Old Feb 22, 2017, 10:41 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What lightbox plugin are you using?
Are you seeing any errors?
What version of Atahualpa and WP?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 22, 2017, 11:59 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
ummm, duh... i should read the title closer...

have you tried disabling ALL other plugins to see if it is a plugin conflict?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Feb 22, 2017, 12:09 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
BTW using the latest Atahualpa (3.7.24) Wordpress (4.7.2) and latest Envira Gallery Lite (1.5.6.3) it works fine for me.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 22, 2017, 04:39 PM
bajads
 
14 posts · Jun 2009
Hi Juggledad

Thanks for reply

I use the latest versiom: AtahualpaVersion: 3.7.24
I normaly use Lightbox JS v2.2,
I have tried with disabelling all other plugins with no result.
Works with Twenty Seventeen Version: 1.1 and MH Magazine Themes.
I use pro version of Envira gallery with addon: CSSaddon, Gallery Themes Addon, Defaults Addon, Gallery Themes Addon, Slideshow Addon.

Doesnt show any errors :-) exept doesnt activate lightbox - with or without lightbox 2 activated or not.

Envira Gallery support says: "theme conflict - since it works with most other themes"
Atahualpa doesnt load the Lightbox with or without addons activated (does so in other themes).

(Aditional: I Had to insert the most important css into ata css options to make choise of envira gallery theme work)

Tryed instalation of both atahualpa 3.7.24 and Envira on more websites with same problem.

check: http://www.nilssloth.dk/?page_id=9 or http://www.nilssloth.dk/wp/?envira=storby-inspiration

If you like I will provide you with admin login (please tell me how tha could be done outside the forum)

Best regards
Bramwell

Last edited by bajads; Feb 22, 2017 at 04:52 PM.
  #6  
Old Feb 22, 2017, 05:06 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
send me a PM (private message) with an admin id/PW and I'll poke around a bit when I get a chance
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 22, 2017 at 05:13 PM.
  #7  
Old Feb 23, 2017, 04:59 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The problem is not with galleries but Envira Albums. If you go to the page 'Paintings' you will now see two shortcodes:
HTML Code:
[envira-gallery id="7492"]
[envira-album id="6498"]
The top is a gallery while the second is an album. The gallery works, the album doesn't.

At this point if I was to look at it further, I'd need the plugin or a copy of your website to dig into the issue and if it was an Envira issue, I'd have to charge you for my time.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gallery plugin with slideshow/thumbnail navigation instead of lightbox bswb97 Plugins & Atahualpa 3 May 10, 2012 04:29 AM
Lightbox 2 Refuses to work with Atahualpa 3.5.3 neondevil Plugins & Atahualpa 8 Jan 4, 2011 11:23 AM
Problem with Atahualpa 3.5 and Dynamic Content gallery 3.3 plaw193 Plugins & Atahualpa 17 Nov 1, 2010 12:44 PM
Slimbox 1.3 and Lightbox 2.8.2 not working with Atahualpa 3.4.1 tonkski Plugins & Atahualpa 8 Oct 1, 2010 10:19 AM
[SOLVED] Gallery breaking problem with NextGEN and Atahualpa acabtp Plugins & Atahualpa 3 Jul 9, 2009 08:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.