Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Lightbox 2 Refuses to work with Atahualpa 3.5.3


  #1  
Old Nov 2, 2010, 02:39 PM
neondevil
 
29 posts · Sep 2010
I set my Javascript to External in Configure CSS & JS but it hasn't solved the problem. It worked absolutely fine with 3.4.9 that I had installed before.


What can I do to get it work?
  #2  
Old Nov 3, 2010, 06:27 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,648 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what version of the plugin?
does it work in the twentyten theme?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 3, 2010, 12:54 PM
neondevil
 
29 posts · Sep 2010
It's version 2.9.2 and yeah it worked fine
  #4  
Old Nov 3, 2010, 01:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,648 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Ok I tried it in 3.4 9 but I can't get it to do anything. How do you use it??
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Nov 3, 2010, 11:15 PM
neondevil
 
29 posts · Sep 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
Ok I tried it in 3.4 9 but I can't get it to do anything. How do you use it??
You're supposed to just make the image link to the image file not the attachment page and it should automatically do it. It's working at my other site goodnightlawrence.com


If you know of something else that does the same functionality I'd use that.
  #6  
Old Nov 4, 2010, 03:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,648 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
ok, I was able to replicate this. The good news, it's fixed in the beta copy of 3.5.4 I'm QA'ing which should be out soon.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jan 3, 2011, 10:08 PM
SharonJ's Avatar
SharonJ
 
639 posts · Sep 2010
Duncan BC Canada
WP 3.0.4
Lightbox plus 2.2.2
Atahualpa 3.4.9

I hope to goodness you can help me out again Juggledad. I used to get an I/O error when trying to upload photos. They would hang at about 62% uploaded. I disabled another plug in (Fast Scure Contact Form) and the developer since sent me some code to put in a wp-config.php file in the root folder that solves the problem for me.

My customer, however still has his computer hang in the middle of uploading and i am at the end of my rope, I have tried everything I can think of. He is very unhappy on top of the fact that his dog just died. Sigh.

You wrote this:
The good news, it's fixed in the beta copy of 3.5.4 I'm QA'ing which should be out soon.
What does that mean, what can I do?
Or is there another plugin which will not cause me these troubles?
  #8  
Old Jan 4, 2011, 10:11 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,648 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what that meant is that I recreated the problem and tested it in 3.5.4 and it was fixed. - now this was two months ago and I don't remember it at all. The theme is in the wordpress theme review process hopefully the new version will get thru their review process and show up soon
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Jan 4, 2011, 10:23 AM
SharonJ's Avatar
SharonJ
 
639 posts · Sep 2010
Duncan BC Canada
Atahualpa - version is 3.5.3 available....not 3.5.4

In any case I am not particularly php savvy, which makes this difficult. I have asked the host to check the amount of php space available. If he says it is adequate, I am going to have to delete the photo galleries, try re-installing Lightbox, and trying again. A pain, since between every "fix" I must ask the customer to try to re upload something to see if my fix has worked.

Failing that, I can try a different Gallery program and failing that, I can just dump wordpress and build him a basic html site.

I am very disheartened, but I thank you again for your guidance.

Bookmarks

Tags
3.5.3, atahualpa, lightbox 2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WordPress 3.0.1 Atahualpa 3.5.3 Does Import Atahualpa settings file Work cab262 New Versions, & Updating 5 Oct 26, 2010 03:06 AM
Slimbox 1.3 and Lightbox 2.8.2 not working with Atahualpa 3.4.1 tonkski Plugins & Atahualpa 8 Oct 1, 2010 09:19 AM
Polls that work with Atahualpa? Please? moomum Plugins & Atahualpa 2 Sep 1, 2010 07:08 AM
Lightbox/Featured Content Plug-Ins for Atahualpa writeleft Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 2, 2010 08:49 AM
Does Atahualpa work with MU Biffburton Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Apr 28, 2009 02:26 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:19 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.