Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

My site wp-admin is not loading


  #1  
Old Sep 1, 2014, 04:12 PM
shivaramakrishna
 
1 posts · Sep 2014
Hi guys


i have not done anything to my client site i have just created a gravatar to my site since then i am not able to see the wp-admin page

when i try login into the page it shows me white blank page please help me guys i am really frustrated
  #2  
Old Sep 1, 2014, 04:51 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,545 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa or Montezuma (the two themes supported on this site) are you using
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Styles Distorting on Loading or Refresh New WordPress Fan Forum How-To 17 Nov 24, 2012 01:41 PM
Site not loading, only background... hardy9298 Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Jun 6, 2011 01:24 PM
Site down: front end not loading after WP update; simple fix? jaytoups New Versions, & Updating 1 Jan 23, 2011 08:47 PM
[SOLVED] Site Not Loading correctly petercliff1 Sidebars & Widgets 21 Jan 22, 2011 12:56 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.