Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Site not loading, only background...


  #1  
Old Jun 6, 2011, 05:00 AM
hardy9298
 
28 posts · May 2011
Hi, could anyone please tell me why my website isn't loading? www.thecubebirmingham.net

I haven't made any changes to it and it has been working fine up until this morning when I checked it.

Any help will be greatly appreciated.

Thanks
  #2  
Old Jun 6, 2011, 05:52 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you have the 'suhosin' issue, check wuth your host to see what change they made last night and how you can whitelist 'bfa'

see: if you are getting blank page with Atahualpa 3.6.x (Suhosin issue)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 6, 2011, 09:50 AM
hardy9298
 
28 posts · May 2011
I did hear something about this. Thanks for the information!
  #4  
Old Jun 6, 2011, 12:59 PM
hardy9298
 
28 posts · May 2011
How would I locate the .htaccess file?
  #5  
Old Jun 6, 2011, 01:24 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
use FTP and look at the root folder where you installed WordPress
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site down: front end not loading after WP update; simple fix? jaytoups New Versions, & Updating 1 Jan 23, 2011 08:47 PM
[SOLVED] Site Not Loading correctly petercliff1 Sidebars & Widgets 21 Jan 22, 2011 12:56 AM
Image Rotator stutter when loading site for the first time nerves76 Header configuration & styling 4 Sep 9, 2010 11:01 PM
Instead of posts loading from my static-page site, I get Fatal Error (A 3.2/WP 2.3.3) davidhobart Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Sep 28, 2009 09:02 AM
WP dashboard and site loading impossibly slow... johnd Installing & running WordPress 0 May 24, 2009 05:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:21 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.