Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Getting a blank header image...sometinmes, after installing 3.7.17


  #1  
Old Aug 15, 2014, 11:20 AM
SharonJ's Avatar
SharonJ
 
637 posts · Sep 2010
Duncan BC Canada
Here is one site: http://bellamylearningcentre.com where the header does not load. It will occasionally if I refresh. But If I right click the white space and ask to view the image, it tells me "The image "http://bellamylearningcentre.com/wp-content/ata-images/header/bellamy-learning.jpgLCK" cannot be displayed because it contains errors.

I re did the graphic, called it something else and uploaded and removed the old one. Same problem.

i can find nothing on .jpgLCK but if I look at the image on the sever, the extension is .jpg only
  #2  
Old Aug 15, 2014, 12:27 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,571 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
@SharonJ - Where do you put your images?
Do you use DreamWeaver?
have you looked at the folder the image is in to see if there is a file there with LCK?

Atahualpa never uses the letters 'lck' in any of the code, but a google search gets a hit that that could be a dreamweaver lock file.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Aug 15, 2014 at 01:30 PM.
  #3  
Old Aug 15, 2014, 01:34 PM
SharonJ's Avatar
SharonJ
 
637 posts · Sep 2010
Duncan BC Canada
The images are in ata-images/header.

The files when I look at FTP (which is all I used Dreamweaver for these days) are plain .jpg


All I can find for LCK are Adobe references. I will try re-uploading the file using Core-FTP and see if that makes any difference.

Can you send me the link that you found?
  #4  
Old Aug 15, 2014, 01:45 PM
SharonJ's Avatar
SharonJ
 
637 posts · Sep 2010
Duncan BC Canada
OK, you were right. I found this:

"I think that's the problem. Dreamweaver is a site-based application. It keeps a site cache in the user's configuration folder. Editing the same site on different machines is likely to confuse the cache. You could try turning off the cache in the site definition (click the Advanced tab in the Site Definition dialog box, and deselect Enable cache in the Local Info category)."

When I opened the folder in Core-FTP, I discovered two files, one that Dreamweaver did not see.
bellamy-learning.jpg
and
bellamylearning.jpgLCK

Which is the reason that the header would show on some pages and not on others, and would reload on refresh. I have never had this problem before.

Should we wait to upgrade to the new Atahualpa until the issues above have been resolved?
  #5  
Old Aug 15, 2014, 01:50 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,571 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Sharon, there must be a file in the wp-content/ata-images/header folder called 'bellamy-learning.jpg.LCK' To prove it if you enter
HTML Code:
http://bellamylearningcentre.com/wp-content/ata-images/header/bellamy-learning.jpg.LCK
I get a small blue box with a question mark - not a 'Not Found'. Now try
HTML Code:
http://bellamylearningcentre.com/wp-content/ata-images/header/bellamy-learning.jpg.FFF
and you go to the site's 404 - Page not Found

I googled 'wordpress lck' and about the seventh one down was point that this is a lockfile and DreamWeaver uses them.

I'm moving these to a new thread since it is not the new version of the theme.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Aug 15, 2014, 08:37 PM
SharonJ's Avatar
SharonJ
 
637 posts · Sep 2010
Duncan BC Canada
You are right, Juggledad. Interestingly, Dreamweaver could not see that file, but Core-FTP could. I removed it and all is well.

I also deselected Enable cache in the Local Info category in DW, so that it would not happen again.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
white/blank screen when installing Atahualpa 3.6.1 goose New Versions, & Updating 3 Jan 23, 2011 07:08 PM
[SOLVED] Error installing atahualpa 3.5.3: blank page plus Powered by WordPress & the la christina! New Versions, & Updating 4 Aug 29, 2010 02:53 PM
Header = Image rotate just 1time then = blank mira Header configuration & styling 1 Mar 29, 2010 11:07 AM
[SOLVED] Header image shows 10 secs blank between image cycles elsanto Header configuration & styling 1 Nov 23, 2009 03:57 PM
If I Leave The Logo Image Field Blank, It Displays Broken Image Icon in Header psaltriparus Header configuration & styling 1 Oct 20, 2009 10:30 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:29 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.