Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

image can not display on post


  #1  
Old Jul 19, 2014, 04:05 AM
ngaci
 
6 posts · Apr 2014
dear admin

i'm from indonesia, i'm very glad found template atahualpa but a need help, my post not showing gallery photo, i try to use plugin and the problem exist. i use the gallary from the template but not showing on the post, what the problem??thnk's admin
  #2  
Old Jul 19, 2014, 04:17 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) do not double post!
2) what debugging have you tried?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 19, 2014, 04:37 AM
ngaci
 
6 posts · Apr 2014
1. i'm sorry my connection problem
2. i'm sorry, i don't understand what is debugging
  #4  
Old Jul 19, 2014, 05:05 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) What have you tried to figure out the problem?
2) what happens if you switch to Twenty-thirteen?
3) What version of Atahualpa and WP?
4) what is your URL?
5) What page is teh problem occuring on?
6) what happens it you disable ALL your plugins
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jul 19, 2014, 05:28 AM
ngaci
 
6 posts · Apr 2014
1. i try chance my theme with twenty fourteen n works but when on atahualpha doesn't
from another thread i try to delete default setting style image but the problem still
i try to deactifate all plugin but the problem still
2. on twenty themes works
3. my Wordpress version 3.9.1
my atahualpha 3.7.15
4. www.seribusaturumah.com
5. my proplem not on the page but on the post, on the page image works but only on the post doesn't
when i use plugin photo slide, the problem sama, the code not works only on post, but in the page works
6. when i disactivate all plugin only code-code showing, when i activate plugin only text that explaining photo showing

thak's for your respons
  #6  
Old Jul 19, 2014, 06:00 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
One issue you have is that your permalink (dashboard->settings->permalink) is messed up. When I go to "Hello World' it is not showing me the post, but a multipost page.

What do you have your permalinks set to?
try setting it to the default and see what happens.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jul 19, 2014, 06:29 AM
ngaci
 
6 posts · Apr 2014
bingo
you are cool, my problem solved, i wan't to donate but i don't have a credit card, how i can donate without using a credit card thank's
  #8  
Old Jul 19, 2014, 06:42 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
glad to help - you can donate via PayPal
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
photos missing, post

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Post-image display problem in safari, chrome wobcradio Center area post/pages 3 Jan 28, 2011 11:37 PM
[SOLVED] First post and individual post pages display incorrectly in IE Newdust.com Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Sep 13, 2010 01:07 PM
[SOLVED] Background image doesn't display for post pages Tim F Header configuration & styling 1 Jul 26, 2009 06:59 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:47 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.