Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Background image doesn't display for post pages


  #1  
Old Jul 26, 2009, 10:27 AM
Tim F
 
66 posts · Jul 2009
Hi all!
I am using Atahualpa 3.4.1 and trying to set a background image for my site. I used the code exactly as in the example and my image displays correctly on my 'about' page. However when I click a post page, the background is white. If I use a flat color for my background instead, it displays correctly on both posts and pages. Any thoughts?
  #2  
Old Jul 26, 2009, 05:59 PM
Tim F
 
66 posts · Jul 2009
I fixed this, in case it helps anyone else. I was using a relative link for the background, so it worked fine in the root directory but once I was in a subfolder it obviously couldn't find my image! Changed the URL link to absolute and it works fine now

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Even default background image doesn't show up - can you help? ftf79 Page & Category Menu Bars 2 Jun 29, 2009 07:36 PM
? Why doesn't my site display in Internet Explorer 8 jcouse Installing & running WordPress 6 Jun 17, 2009 09:42 AM
Body background image wont display anne Atahualpa 3 Wordpress theme 9 Mar 13, 2009 03:05 PM
JS Facebook Badge Doesn't display in IE leslamb Sidebars & Widgets 7 Feb 19, 2009 05:15 PM
Comment display order doesn't work(Atahualpa 3.2 + Wordpress 2.7) bishop Comments, trackbacks & pings 2 Feb 19, 2009 01:11 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.