Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Post-image display problem in safari, chrome


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 28, 2011, 03:36 PM
wobcradio
 
3 posts · Jan 2011
I'm running wordpress 3.0.4 and atahualpa 3.6.1 on a mac os x10.5.8 server. my site is wobc.org.

when visiting the site using safari or chrome, images in posts do not display even though they show up in the source code. the site displays properly in firefox.

i've disabled all my plugins and updated wordpress and atahualpa with no success. however, an older theme with atahualpa 2.21 does display the images in posts.

has anyone had any similar problems? i'm at my wits end on this. could this be a problem with my server settings?
  #2  
Old Jan 28, 2011, 04:27 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,097 posts · Jul 2009
Central New York State USA
That indeed is curious. What is your procedure for placing images in a post or page? One thought is to change your permalink structure, test, and change it back and test.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 28, 2011, 08:05 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,246 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
go to ato->Style IMAGES->Images in Posts ad remove 'height:100%;'
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Jan 28, 2011, 10:37 PM
wobcradio
 
3 posts · Jan 2011
thanks juggledad.

i erased the height: 100%; css rules and the pictures are displaying properly. what a strange problem.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Works with Chrome, Firefox, Safari but not IE Patty Center area post/pages 4 Jan 28, 2011 07:47 AM
Problem with Top Menu Bar Display in Safari c12281 Page & Category Menu Bars 0 Aug 4, 2010 07:17 AM
[SOLVED] Problem with Page Menu Bar in Safari & Chrome seaside Page & Category Menu Bars 3 Mar 30, 2010 05:29 AM
[SOLVED] Image in widget works in Chrome, Safari, Firefox but will not display in IE Nowooski Sidebars & Widgets 5 Feb 26, 2010 06:13 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:05 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.