Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Content goes *poof* when I add a new image to a page table.


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old May 5, 2011, 12:59 AM
Masselyn
 
91 posts · Jan 2009
So. California
Hi:

I have a website where I created a Press page for a client using a table. This allowed me to give the page structure, and make it easy for the user to upload new Press images and link them to other internal pages in their site. It has worked wonderfully, until it came to Press Item #15. I can not add a 15th item to this page without ALL content on the page disappearing. I have no idea why this is the case, the odd thing is that it does not matter what the 15th item is.

I can remove an existing item, replace it, and as long as I stay with just 14 items I am okay. I had to fix their Press page, since the website is live, but if someone wants to view the phantom issue you can check out this test page I set up:

http://greaterthanonekids.com/test

The test page has the same exact table on it that the real page does, except the test page has the 15th item in the top row. So strange, I'd love anyone's thoughts on this.

Thanks.
  #2  
Old May 5, 2011, 04:14 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,685 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
How did you create the press page?
Can you explain the term 'press'
Have you looked in the servers error log for any error messages
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old May 5, 2011, 04:17 AM
Jam's Avatar
Jam
 
1,046 posts · Mar 2011
Perth, Western Australia
Are you using TinyMCE Advanced to edit your tables? I find that pretty good when I have to use it for the same reasons you are.
If you get the table misbehaving (like it sometimes does) I find by slotting in another complete row above or below the row you are working on, then adding the new content to the new row, then delete the problem row, all is great again. Same for columns, they dont always behave, but rebuilding the rows/columns is easy with that plugin.
  #4  
Old May 5, 2011, 04:28 AM
Masselyn
 
91 posts · Jan 2009
So. California
Thanks guys for the feedback. I totally forgot to add in the link of how their Press page should look. It can be viewed here:

Http://www.greaterthanonekids.com/press

This page is a simple table, with cells/rows/columns that has pics which link to other pages on their site that has the full article. It was created as just a standard static page. This is how they share blogs and websites where their product is being mentioned. Nothing too fancy, I didn't think.

I have used TinyMCE but I don't think I brought it into this site. And funny you mentioned it, but I did create a new row and tried to add the content there, removing the old row, and nope...that didn't fix it. The damn 15th item still makes the table and all content for the page disappear. I never thought about checking server errors because this just didn't seem like something on that level. I figured it was a theme setting, or something else weird I am just missing.
  #5  
Old May 5, 2011, 05:12 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,685 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
You might be hitting a memory error. I just looked at the page, took the html for the table and put it in a page in my test site (local) and added a 15th item, then another row, then duplicated the first 5 rows and now see 30 items in the table.

That makes me think it could be a memory issue, so go look for error messages.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] How do I add in inset text box in the Page content? kippiper Center area post/pages 2 Sep 14, 2010 01:09 PM
How to Add Zebra Effect to Single Table with WP Table-Reloaded Plugin c12281 Plugins & Atahualpa 8 Aug 1, 2010 03:53 PM
Can you put a large Header image behind the Body Content of the Page? rhythm Header configuration & styling 3 May 15, 2010 06:04 AM
Add Cell Spacing or Border to Main Table maxhugen Header configuration & styling 1 Dec 2, 2009 01:55 PM
Add a link to the page menu bar? Or better way to organize content? cjhixon Header configuration & styling 0 Aug 26, 2009 04:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:52 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.