Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Inserting Flash into Header - Will not Load


  #1  
Old May 14, 2009, 07:02 PM
gotogirl1113
 
2 posts · May 2009
Hi Everyone,
Have been pulling my hair out on this one for too long and am hoping someone can help. Trying to use flash in my header and have tried diligently to follow the directions already on this forum as well as others. This is my site.

www.desertraindrumanddance.com

and this is the code that I am using. In the header.php file.

<!-- Begin code for flash insertion for flash before header -->
<script src="/wordpress/wp-content/themes/atahualpa332/images/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( "codebase","http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0","width","900","heigh t","250","src","/wordpress/wp-content/themes/atahualpa332/images/CamelWalkwLogo2.swf","quality","high","pluginspage ","http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash","movi e","/wordpress/wp-content/themes/atahualpa332/images/CamelWalkwLogo2.swf"); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="900" height="250">
<param name="movie" value="/wordpress/wp-content/themes/atahualpa332/images/CamelWalkwLogo2.swf"/>
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="opaque" />
<embed src="http://www.desertraindrumanddance.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa332/images/CamelWalkwLogo2.swf" quality="high" wmode="opaque" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="900" height="250"></embed>
</object></noscript>
<!-- / code for flash insertion -->

Can anyone tell me what I am doing wrong. I am a newbie and am begging for assistance.

Thanks!
  #2  
Old May 14, 2009, 07:54 PM
gotogirl1113
 
2 posts · May 2009
Nevermind, finally figured it out. Thanks again for a great theme!
  #3  
Old May 15, 2009, 09:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
So, what was the fix?
  #4  
Old Jun 23, 2009, 07:51 PM
BFA_imager
 
3 posts · Jun 2009
Yes, I would like to know what the problem was too.

Last edited by BFA_imager; Jun 23, 2009 at 07:52 PM. Reason: accidental emoticon placement

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash content in header image iain Header configuration & styling 5 May 18, 2011 07:27 AM
Almost done - flash vs. images in header mcphoto Header configuration & styling 13 May 12, 2009 03:20 PM
[SOLVED] quick one - flash in the header mcphoto Header configuration & styling 2 Apr 30, 2009 07:57 AM
Inserting flashfader into header Nancye50 Header configuration & styling 3 Apr 22, 2009 12:40 PM
Custom Header - Inserting HTML table and links over header. hotsauce Header configuration & styling 2 Apr 9, 2009 05:56 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.