Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Flash content in header image


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 7, 2009, 10:35 AM
iain
 
3 posts · Apr 2009
As the subject says, is there an easy way to include flash in the header content instead of images?

Thanks!
  #2  
Old Apr 8, 2009, 04:19 AM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,754 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Turn the header image off at Atahualpa Theme Options -> Header -> Configure Header area and edit header.php

<!-- Header -->
<td id="header" colspan="<?php echo $cols; ?>">
Your code here -->
<?php bfa_header_config($bfa_ata['configure_header']); ?>
Or, Your code here -->
</td>
<!-- / Header -->
  #3  
Old Apr 12, 2009, 06:56 PM
SWD
 
4 posts · Apr 2009
Something is amiss...I've tried this suggestion as well the others posted to get flash content to load before the default header so it loads first on the page. Unfortunately I can't get it to work. Maybe I've just been looking at the code too long today? Hopefully it's just some simple error. Please let me know and thank you.

AC_RunActiveContent.js is in the root directory and sfw is in the images folder
header image is turned off in dashboard
Here's the code in the header.php.

<!-- Header -->
<td id="header" colspan="<?php echo $cols; ?>">

<!-- Begin code for flash insertion for flash before header -->
<script src="AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( "codebase","http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0","width","960","heigh t","180","src","/thesage/wp-content/themes/Vz_atahualpa332/images/SampleHead1","quality","high","pluginspage","http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash","movi e","/thesage/wp-content/themes/Vz_atahualpa332/images/SampleHead1" ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="960" height="180">
<param name="movie" value="/thesage/wp-content/themes/Vz_atahualpa332/images/SampleHead1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="opaque" />
<embed src="/thesage/wp-content/themes/Vz_atahualpa332/images/SampleHead1.swf" quality="high" wmode="opaque" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="960" height="180"></embed>
</object></noscript>
<!-- / code for flash insertion -->


<?php bfa_header_config($bfa_ata['configure_header']); ?>


</td>
<!-- / Header -->
  #4  
Old Apr 14, 2009, 04:44 AM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,754 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Looks like the .swf ending is missing two times in your code, you have

SampleHead1

instead of

SampleHead1.swf
  #5  
Old Apr 28, 2009, 09:57 PM
beenused
 
1 posts · Apr 2009
I'm very new here and to developing but tried to follow above. Here would be my code: <!-- Begin code for flash insertion for flash before header -->
<script src="AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( "codebase","http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,2,54","width","784","heig ht","308","src","/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/banner.swf","quality","high","pluginspage","http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash","movi e","/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/banner.swf" ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,2,54" width="784" height="308">
<param name="movie" value="/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/banner.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="opaque" />
<embed src="/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/banner.swf" quality="high" wmode="opaque" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="784" height="308"></embed>
</object></noscript>
<!-- / code for flash insertion -->

I think I have most correct but don't know what the classid is, what it applies to, and don't know where to find it. Could you help please.
Thank You.
  #6  
Old May 18, 2011, 07:27 AM
barros1389's Avatar
barros1389
 
6 posts · Oct 2009
Boston
Send a message via AIM to barros1389
I'm on 3.6.4 and I can't see to add flash to my header. Are the step different in the latest version?

Bookmarks

Tags
flash, header image

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inserting Flash into Header - Will not Load gotogirl1113 Header configuration & styling 3 Jun 23, 2009 07:51 PM
Almost done - flash vs. images in header mcphoto Header configuration & styling 13 May 12, 2009 03:20 PM
[SOLVED] quick one - flash in the header mcphoto Header configuration & styling 2 Apr 30, 2009 07:57 AM
2 Questions Flash header not working and custom Menu adventurer11 Header configuration & styling 1 Apr 5, 2009 05:09 PM
Flash in place of rotating images in header frankrizzo5150 Header configuration & styling 7 Feb 21, 2009 12:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:33 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.