Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

Amazon links not working


  #1  
Old Jul 30, 2010, 04:29 PM
socalfusions
 
18 posts · Jul 2010
After I've inserted some amazon associate links, that work fine on their own, into a article and they are clicked on they display my website name in addition to the amazon.com/x link name resulting in a "cannot be found" on my site.

Why does it insist on including my website name when I clearly put only the amazon link in the insert link option?

Last edited by socalfusions; Jul 30, 2010 at 04:52 PM.
  #2  
Old Jul 31, 2010, 10:45 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Does it happen with the twenty ten theme? If so it is not a theme issue.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 31, 2010, 05:23 PM
socalfusions
 
18 posts · Jul 2010
No it doesn't happen with twenty ten theme, it's something I'm doing to the link then?
  #4  
Old Aug 1, 2010, 02:25 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'd have to see exactly what the code you are inserting is.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RSS and Feedburner Links Not Working larryw RSS, Feeds & Subscribing 7 Apr 30, 2011 05:33 AM
[SOLVED] Links not working in IE rocoach1 Center area post/pages 8 Jan 25, 2010 07:21 PM
Amazon Showcase widget not working Topcat1 Forum How-To 1 Oct 20, 2009 07:35 AM
[SOLVED] RB Internal links not working with ATA 3.3.3 paulae Plugins & Atahualpa 2 Jun 6, 2009 01:49 PM
[SOLVED] Archive links in sidebar not working? perdox808 Sidebars & Widgets 2 Apr 15, 2009 06:52 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:22 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.