Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Getting empty page after activating Atahualpa


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 29, 2010, 05:32 PM
Nitrox
 
3 posts · Jun 2010
Newly install Wordpress page, tried copying over Atahualpa directory from another site but once I activate the theme I get a blank page with just
"Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum " at the bottom.

I then tried to just download and install it through wordpress admin, had the same result

I found an other thread on here that suggested using 3.5.1, so I tried that...and had the same result

Help?
  #2  
Old Jun 29, 2010, 05:35 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,977 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
How did you upload the theme? try switching to the default theme and back again.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 29, 2010, 06:08 PM
Nitrox
 
3 posts · Jun 2010
FTP, into /wp-content/themes/
I tried switching to the default theme and back, with all three tries...and same result
  #4  
Old Jun 29, 2010, 07:05 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,977 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
So, this is a new wordpress site and a new database. the default theme works fine, but when you activate Atahualpa, you don't see anything when you go visit the blog. correct?

If you can get into the theme options, go to the Export?Import page and press teh 'Delete BFA_ATA4' button and see if you can get into the site.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 29, 2010, 07:10 PM
Nitrox
 
3 posts · Jun 2010
Thanks! The delete bta_ata4 thing worked with 3.5.1

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
atahualpa theme empty on activation glw Atahualpa 3 Wordpress theme 16 Jul 30, 2010 08:14 AM
[SOLVED] Creating Empty Line in a Page Template treeplant Center area post/pages 3 Apr 29, 2010 01:23 PM
[SOLVED] HELP! Activating Atahualpa Theme is crashing my WP site! kippiper New Versions, & Updating 10 Mar 23, 2010 02:23 PM
[SOLVED] Footer shows even though Atahualpa footer is empty tinroofrusted Post-Kicker, -Byline & -Footer 1 Feb 19, 2010 09:22 AM
[SOLVED] Dashboard empty after installing Atahualpa 3.xx Hommels Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Nov 5, 2009 02:58 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:51 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.