Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] HELP! Activating Atahualpa Theme is crashing my WP site!


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 12, 2010, 10:20 AM
kippiper
 
135 posts · Jun 2009
I have installed WP 2.9.1 on a new site for a client.

Next I installed the 3.4.6 version of the Atahualpa theme.

When I activate the Atahualpa theme, I get the following screen full of errors above the Dashboard window. (Some of the errors are shown below. I can't show them all cause it exceeds the character limit for this post.)

And when I go to view the site, all I get is this screen full of error messages.

The site is http://www.bestbiztips.com/biggamestudio

I have uninstalled and reinstalled WordPress on the server.

HELP!

Thanks in advance!!!

KIP

--------------------------------------------


Warning: include_once(/home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_theme_options.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 65

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_theme_options.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 65

<...snip (more of the same)...>

........................................

Last edited by juggledad; Mar 12, 2010 at 02:32 PM.
  #2  
Old Mar 12, 2010, 11:50 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,187 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Make sure all the theme files are there. Did you do a manuam install or use the wordpress automatic install? Use the manual method ( ie FTP it to the site)
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 12, 2010, 11:53 AM
kippiper
 
135 posts · Jun 2009
Hi Juggledad!

I did an automatic install of WP through GoDaddy.

Then I did an automatic install of the theme through the blog Add New Themes interface.

KIP
  #4  
Old Mar 12, 2010, 12:13 PM
kippiper
 
135 posts · Jun 2009
How do I do a manual install?

I tried to activate the default theme to replace the Atahualpa theme, and now I have NO access to my Dashboard! So I deleted the Atahualpa theme files via FTP. I can now access my Dashboard.

What the heck is going on? SO weird!

Thanks!

KIP

Last edited by kippiper; Mar 12, 2010 at 12:18 PM.
  #5  
Old Mar 12, 2010, 12:26 PM
zoof
 
2 posts · Mar 2010
I'm getting the same errors and I've done both an automatic and manual install. I am running an old php (5.1.2) if that could be the issue.
  #6  
Old Mar 12, 2010, 12:38 PM
zoof
 
2 posts · Mar 2010
Never mind. I just redid a manual upgrade and it worked fine.
  #7  
Old Mar 12, 2010, 01:21 PM
kippiper
 
135 posts · Jun 2009
Where do I find the theme files so I can download them and manually install?
  #8  
Old Mar 12, 2010, 02:31 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,187 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
you can get the latest from here - http://wordpress.bytesforall.com/?p=87
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Mar 12, 2010, 02:43 PM
kippiper
 
135 posts · Jun 2009
YAY! Got it! Manually installed and activated - and works! Thanks bunches!!!
  #10  
Old Mar 23, 2010, 01:34 PM
kippiper
 
135 posts · Jun 2009
Hi Juggledad -

I have been away from WordPress stuff for over a week. Just got back and installed Atahualpa theme on a new site.

I figured out why the theme is crashing in the latest WordPress.

When installing automatically from the WordPress dashboard, it creates the theme folder "atahualpa", whereas when manually installing, the theme folder is "atahualpa346".

Just thought you would like to know!

KIP
  #11  
Old Mar 23, 2010, 02:23 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,187 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
the folder name makes no difference. I have several copies in different folders soI can swap back and forth (atahualpa333, atahualpa342, atahualpa343...etc)

There is something going wrong with the WordPress automatic installer.
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transferring a modified atahualpa theme from one site to another rosetrees Atahualpa 3 Wordpress theme 35 Feb 22, 2012 08:11 AM
Google Analytics is crashing IE8 cleask Center area post/pages 5 Feb 9, 2010 06:01 AM
Problem activating Shopp plugin newbonic eCommerce & Atahualpa 5 Feb 2, 2010 10:19 AM
Moving Theme Options to New Site rickheck Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Jan 11, 2010 10:50 AM
[SOLVED] Glitch while activating the BFA subscribe widget.. site content not displayi Mariannable Sidebars & Widgets 4 Dec 22, 2009 07:32 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.