Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] White screen with footer text after activation Atahualpa 3.5.1


  #1  
Old Jun 1, 2010, 12:27 PM
pigeelen
 
3 posts · Jun 2010
Netherlands
I installed Atahualpa 3.5.1 on my local webserver and it works perfectly. When I uploaded the theme on a webserver at my hosting provider I only saw a white screen with text, links included, from the footer. (Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum).
I have multiple websites at the same hosting provider with the Atahualpa theme (version 3.4.9) and they all are perfect. I tried many themes on my (troubled) site and all of them are working well.
I realy don't understand what caused the problem. In another topic in this forum I saw a similar problem but I could not find an answer to solve the problem.

I hope someone can help me. Thanks for your attention.

Greetz,
Piet Geelen
  #2  
Old Jun 1, 2010, 12:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is the url?

Try uploading the theme again to make sure it was all loaded. If that doesn't work, try disabling all your plugins
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 1, 2010, 12:40 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
That was an issue with 3.4.7, 3.4.8, and 3.4.9. Since you upgraded from 3.4.9 you should go to the export/import page and press the Delete 'bfa_ata4'' button.

Just saw JD's answer. Am I mistaken about the button?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Last edited by lmilesw; Jun 1, 2010 at 12:41 PM. Reason: Saw update to thread
  #4  
Old Jun 1, 2010, 02:18 PM
pigeelen
 
3 posts · Jun 2010
Netherlands
The url = http://www.pietderidder.nl/wpnl

I will try to delete everything and upload it again. I also will look at the other issues.

Thanx.

Last edited by pigeelen; Jun 2, 2010 at 12:17 AM.
  #5  
Old Jun 2, 2010, 01:25 AM
pigeelen
 
3 posts · Jun 2010
Netherlands
I just solved the problem. It was the bfa_ata4 issue indeed.
Thanks a lot for your help.

Greetz,
Piet Geelen

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
atahualpa theme empty on activation glw Atahualpa 3 Wordpress theme 16 Jul 30, 2010 08:14 AM
[SOLVED] Activation WP Security Scan shuts down Page Block plugin Craig Mattice Plugins & Atahualpa 12 Mar 1, 2010 10:29 AM
[SOLVED] Color. My atahualpa is only black and white kaasoom Header configuration & styling 6 Jan 3, 2010 08:56 AM
[SOLVED] Atahualpa Theme looks crowded on ie7 and standard screen kalispel Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Nov 6, 2009 08:01 AM
[SOLVED] Footer: How to add line break in footer text StudioGal Post-Kicker, -Byline & -Footer 2 Oct 9, 2009 06:41 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.