Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

ok, so i got my header uploaded correctly... now what


  #1  
Old Apr 13, 2010, 07:27 PM
dirtroad
 
28 posts · Apr 2010
i thought once i uploaded my header from my computer to the wp files.. my new header would show up..
humm obviously that is not the case..
so how do i continue the process..
please give in instructions in plain english (easy to understand instructions)as i am not css/html savvy
as always and thankx
  #2  
Old Apr 13, 2010, 07:50 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what version of Atahualpa and WP?
What is the url?
Where did you upload the header to?
do you have '%image' as one of the options in ato->Style & edit HEADER AREA->Configure Header Area
How big is your image (height and width)?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Apr 13, 2010, 09:57 PM
dirtroad
 
28 posts · Apr 2010
Hi here are the answers to your questions...
Ata version 3.4.6
wp 2.9.2
this is the image i uploaded

http://www.bestbirthcontrol.org/wp-c...sed4-final.jpg

........org/wp-content/themes/atahualpa/images/header/header-Revised4-final.jpg

size 1000x130

URL http://www.bestbirthcontrol.org/

i thought i uploaded it to the correct folder, see above i used a plugin to upload the file, but was uploaded correctly

do you have '%image' as one of the options in ato->Style & edit HEADER AREA->Configure Header Area
I think it is all on the default.. i just changed a text font size.
and beside i really don't know what it means.. sorry
thanks

Last edited by dirtroad; Apr 13, 2010 at 10:02 PM.
  #4  
Old Apr 14, 2010, 04:55 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
check to see if you have two versions of teh theme installed, one in a folder called 'atahualpa' and one in a folder called 'atahualpa346'

you are currently using the theme in the 'atahualpa346' folder, so you image should go in themes/atahualpa346/images/header, but you have put it in themes/atahualpa/images/header.

so move it to themes/atahualpa346/images/header and remove teh existing three images in that folder and you should be set.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Apr 14, 2010, 10:19 AM
dirtroad
 
28 posts · Apr 2010
Thanks Juggledad.. unfortunately i really only have some experience using the WP dashboard.. and
any manipulating that needs to be done with files.. uploading.. etc at cpanel i presume.. i am at a loss.
i will save your message and try and outsource this task..
unless you have any ideas..
thanks the eternal.....me
  #6  
Old Apr 14, 2010, 11:24 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Go to dashboard->settings->themes and see if there are TWO Atahualpa selections. One should be for version 3.4.6, select that one and go look at the page and see if you get the image. If they are both for 3.4.6, try one, then try the other
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Apr 14, 2010, 11:55 AM
dirtroad
 
28 posts · Apr 2010
nope only saw the one. 3.4.6 but did notice this message see below.. more

Broken Themes

The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template.
Name Description
atahualpa Stylesheet is missing.

what do ya think?
  #8  
Old Apr 14, 2010, 01:29 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I think you attempted to load the theme via the wordpress automatic install and it failed, then you manually uploaded it as atahualpa346.

Then you ftp'd the images to the atahualpa/images/header folder and now you need to ftp it to the atahualpa346/images/header folder and delete the images that are there
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Apr 14, 2010, 03:12 PM
dirtroad
 
28 posts · Apr 2010
okay i will save this message and find some to hire to to that.. thanks for clarifying and seeing where the problem is.
as i said fpt.. file stuff is not me strong suit yes i did upload it with the WP automatic upload plugin.. thought when i found this plugin . it was the answer to my issues of what I DON"T KNOW!
sign me.. as always
  #10  
Old Apr 14, 2010, 05:07 PM
dirtroad
 
28 posts · Apr 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
I think you attempted to load the theme via the wordpress automatic install and it failed, then you manually uploaded it as atahualpa346.

Then you ftp'd the images to the atahualpa/images/header folder and now you need to ftp it to the atahualpa346/images/header folder and delete the images that are there
actually the first time i uploaded it.. it said it was successful.. and i didn't go back and do anything manually
what about if i just go and upload the file again.. but make sure it goes into that folder atahualpa346??

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Website not showing correctly in IE rachellacy New Versions, & Updating 3 Mar 31, 2010 06:00 AM
How to resize uploaded Header images marques82 Header configuration & styling 4 Mar 1, 2010 07:33 PM
Header Image Uploaded, Not Appearing Pushpin Header configuration & styling 2 Jan 2, 2010 07:05 AM
I have uploaded atahualpa to my server but am getting "fatal error". Dianne Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Apr 11, 2009 04:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.