Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Website not showing correctly in IE


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 30, 2010, 10:30 AM
rachellacy
 
1 posts · Mar 2010
If viewing through Firefox, you see the up-to-date site (current posts, layout, etc).

If viewing through IE, you don't see anything more recent than March 19th (posts, layout, etc).
*edited to add: the same problem happens in Google Chrome too.

If I go into my dashboard in IE and then view the site, I see everything (except for my GFC and Networked Blog widgets) current.

But, if I update in Firefox (my preference) it doesn't update IE.

HOW do I fix this?

site: http://followinginmyshoes.com

Last edited by rachellacy; Mar 30, 2010 at 10:36 AM.
  #2  
Old Mar 30, 2010, 06:55 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,714 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version of Atahualpa and WP?
All I see in both Safari and IE and Firefox is the 3.19th post

try disabling all your plugins and see what happens
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 30, 2010, 10:41 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
9,974 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I see everything up to the 30th in FF IE8 Opera, Chrome and Safari. The biggest issue I have is the large file sizes of the images makes the site load slow.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #4  
Old Mar 31, 2010, 05:00 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,714 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
well this morning I also see the 30th, but in IE, I don't see any images.
there is an error showing up in IE on line 42 of the generated source
HTML Code:
<!-- /all in one seo pack -->
<link rel="stylesheet" href="http://followinginmyshoes.com/wp-content/plugins/commentluv/style/cl_style.css" type="text/css" /><script type="text/javascript">
//<![CDATA[
var _wpcf7 = { cached: 1 };
//]]>
</script>
line 42 is the line var _wpcf7 = { cached: 1 };
try disabling the 'commentluv' plugin
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
ie problems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Twitter feed showing up as description of website? taylorefl Sidebars & Widgets 0 Feb 25, 2010 05:52 PM
Font not appearing correctly on website. amylynphoto Center area post/pages 1 Jan 13, 2010 12:37 PM
[SOLVED] Site not displaying correctly in IE martdris Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Aug 4, 2009 07:36 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.