Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] If I change permalinks, widget images disappear


  #1  
Old Mar 1, 2010, 10:20 PM
amynking
 
6 posts · Mar 2010
Hello. I'm in the process of setting up my blog (please excuse the placeholder images) and want to change the permalinks from the default to /%category%/%postname%/.

However, when I do this, and I click on a post title, the single post page loads but all of the images have those little blue/white question marks in them and will not load. Where are they going?

I'll leave it set right now so that when you click on a post title, you can see what is happening to the images. Anyone know what I can do to make sure my images load on the single post pages?

http://somethingyellow.com/blog

a single post page example: http://somethingyellow.com/blog/phot...a-blood-booth/

Thank you!
  #2  
Old Mar 2, 2010, 05:50 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,600 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
fully qualify your 'url=' and 'src=' addresses. For example
HTML Code:
<img src="wp-content/themes/atahualpa/images/portrait.jpg" width="145" height="218" border="0" alt="something yellow wedding blog" />
should be
HTML Code:
<img src="http://somethingyellow.com/blog/wp-content/themes/atahualpa/images/portrait.jpg" width="145" height="218" border="0" alt="something yellow wedding blog" />
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 2, 2010, 12:30 PM
amynking
 
6 posts · Mar 2010
Problem solved. Thank you for helping.

-Amy

Bookmarks

Tags
permalinks, widgets

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postings not showing up on permalinks tsays Installing & running WordPress 0 Dec 7, 2009 09:36 PM
Permalinks, 404 Error in sidebar (widget) on Posts but OK on Pages jdwrite Sidebars & Widgets 1 Oct 11, 2009 10:36 AM
Permalinks nige Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jul 21, 2009 07:31 AM
.htaccess for permalinks HenryGomez Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Feb 5, 2009 06:09 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:08 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.