Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Please help with Internet Explorer issues


  #1  
Old Jan 6, 2010, 02:41 PM
cuezilla
 
2 posts · Jan 2010
If you go here:
http://www.cuezilla.com

It looks fine in both Safari & Firefox. However, in Internet Explorer the text is screwed up and the pictures are lower quality in the gallery..such as the jagged lines in the images which are straight lines on the other browsers.

With regard to the text, I did not paste from Word, rather, directly into the HTML editor from Gmail using Firefox. I am not a good programmer, so your help is appreciated.

Dean
  #2  
Old Jan 6, 2010, 02:59 PM
ksmith101's Avatar
ksmith101
 
79 posts · Dec 2009
North Carolina, although Georgia (USA) is HOME
I have IE7 on Windows XP and your site looks nice. Images are sharp and text is aligned properly (at least in my opinion).
__________________
Thanks, Kathy...always looking for feedback on this site...
http://www.wildandwonderfulphotography.com/blog
  #3  
Old Jan 6, 2010, 06:56 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,627 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa and WP?
What version of IE?
please point to the exact text that is 'screwed up' - this could be a case where you are specifying a font that is not avaliable on IE.

looks fine to me.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Jan 6, 2010, 09:28 PM
cuezilla
 
2 posts · Jan 2010
I think I fixed it. The gallery was resizing the pictures where usually I resize them in Photoshop. IE was not liking the wordpress gallery resizing. Thanks for your time everyone.
Dean

Bookmarks

Tags
atahualpa 3.4.1, internet explorer

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer issue pamlicoink New Versions, & Updating 3 Jul 24, 2010 08:50 PM
[SOLVED] Text GROWS in Internet Explorer? fluffysam Center area post/pages 3 Jan 10, 2010 04:49 PM
Messed up in Internet explorer jorund Installing & running WordPress 11 Dec 5, 2009 12:28 AM
Internet Explorer error - 'Invalid arguement' thesis Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Nov 13, 2009 07:43 AM
Site looks bad in Internet Explorer Conf Atahualpa 3 Wordpress theme 8 Oct 17, 2009 10:56 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:18 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.