Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] Subscribe widget not displaying properly


  #1  
Old Dec 20, 2009, 10:47 PM
SanityBreak
 
8 posts · Dec 2009
I have inserted my feedburner ID. What else do I need to do to get the page to display properly?

I have inserted the subscribe widget into the rh sidebar and it's not displaying correctly at http://www.60secondsanitybreak.com/
  #2  
Old Dec 21, 2009, 11:01 AM
Hellvis's Avatar
Hellvis
 
15 posts · Dec 2009
I have the same problem.
I've inserted the feedburner name. Rhe email is linked to feedburner, but the RSS icon has the old RSS url.

Help!
  #3  
Old Dec 21, 2009, 02:30 PM
SanityBreak
 
8 posts · Dec 2009
mine displays funny

the title of the widget is above the header, the icons are all below the blog above the footer
  #4  
Old Dec 21, 2009, 06:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,573 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
SanityBreak
Your code in the text widget above the subscribe is causing the problem. you have a row defined after the end of your table.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 21, 2009, 08:15 PM
SanityBreak
 
8 posts · Dec 2009
Quote:
Originally Posted by juggledad
SanityBreak
Your code in the text widget above the subscribe is causing the problem. you have a row defined after the end of your table.
OK I'm not sure how I did that but I will try to fix it. Is there a quick way to reset it?

thanks for your help juggledad
  #6  
Old Dec 21, 2009, 08:16 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,573 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
yeah, edit the code you put in the text widget.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Dec 21, 2009, 08:26 PM
SanityBreak
 
8 posts · Dec 2009
Quote:
Originally Posted by juggledad
yeah, edit the code you put in the text widget.

Brilliant! I would never have thought of checking that widget code. I was sure it was the subscribe widget:D

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sidebar Widget Title coloring not working properly Velma Sidebars & Widgets 7 May 30, 2012 12:17 AM
Need a little help with Blog Title font not displaying properly in Firefox JaneD Header configuration & styling 1 Nov 2, 2009 11:04 AM
BFA subscribe widget not working daveman RSS, Feeds & Subscribing 8 Oct 7, 2009 08:08 AM
BFA Subscribe widget like RSS in header? Puretext RSS, Feeds & Subscribing 1 Mar 6, 2009 04:00 PM
Theme not displaying properly in all browsers tepper Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 17, 2009 06:51 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.