Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Problems with plugin and MSIE


  #1  
Old Sep 30, 2009, 09:37 AM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Please take a look at http://www.larchmontgazette.com using MSIE. The top banner, which is done with the Sponsors Slideshow plugin in a new widget area (ATA 3.4.3, WP 2.8.4), jumps down behind the Featured Content Gallery. Also, one of the right sidebar widgets, another instance of Sponsors Slideshow, isn't working right, although the others are. All of this looks OK in Firefox and Safari.

I'm attaching a screenshot.

EDIT: OK, I think I fixed the plumbing ad. In the links, the link to the image did not have www in the URL. I added that, and now it works.

I followed all the code changes in this thread: http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=3547 for the Featured Content Gallery, but in MSIE, the Page Menu Bar is still showing up below the header area, behind the FCG. There must be some kind of conflict with the new widget area or maybe the Jquery in the Sponsors Slideshow plugin?

EDIT: I see in the forum devoted to the cat and page menu bars, someone else is having trouble: http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=3658 So maybe this isn't related to the FCG at all?

Last edited by paulae; Oct 6, 2009 at 06:12 PM.
  #2  
Old Sep 30, 2009, 06:15 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I just took a look in IE8 and it looks fine. Did you do something?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with WP e-Commerce plugin chelling eCommerce & Atahualpa 25 Apr 2, 2010 12:13 PM
Problems with IE and Atahualpa Blarg New Versions, & Updating 2 Jul 10, 2009 03:18 PM
Formbuilder problems rachkitty Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Jun 12, 2009 04:41 PM
Sunpress plugin problems. sharmtravel Sidebars & Widgets 4 Apr 22, 2009 04:13 AM
Submenus not showing up in MSIE 7 or 8 randulo Page & Category Menu Bars 1 Mar 10, 2009 06:34 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.