Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

Submenus not showing up in MSIE 7 or 8


  #1  
Old Mar 10, 2009, 06:23 AM
randulo
 
2 posts · Mar 2009
Hi,

I just did an install (not latest but a recent version) and I see the sign on a top menu item (a page) showing there are sub-items but mouseover does NOT bring those menu items up in Explorer. The menu works as expected in Firefox 3 and Safari 4.

tia
  #2  
Old Mar 10, 2009, 06:34 AM
randulo
 
2 posts · Mar 2009
Interesting, I did update the theme and this problem disappeared. I had looked for it in a revision list but didn't see it.

Bookmarks

Tags
explorer, menu navigation, msie

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Showing Off owenl Atahualpa 3 Wordpress theme 558 Sep 8, 2010 05:45 AM
formatting submenus interage Header configuration & styling 0 Apr 24, 2009 09:53 AM
Embedding submenus in parent pages mwiwchar Page & Category Menu Bars 2 Mar 4, 2009 11:51 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:36 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.