Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Running WordPress » Installing & running WordPress »

RSS Feed Is not Working


  #1  
Old Jan 23, 2015, 01:39 AM
tanvirhasan
 
1 posts · Jan 2015
Hi,
I run my website on wordpress 4.1 and my website feed is not working. Feed page shows this error message. Check the feed page:

(This page contains the following errors: [removed by moderator since it was not an Ataualpa or Montezuma site]

error on line 399 at column 105: Input is not proper UTF-8, indicate encoding !
Bytes: 0x1F 0x6F 0x72 0x64
Below is a rendering of the page up to the first error.)

I tried it using different theme but still showing same error. Any idea how can I fix this.

Thanks

Last edited by juggledad; Jan 23, 2015 at 04:12 AM.
  #2  
Old Jan 23, 2015, 02:35 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,536 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
This forum is for users of the Atahualpa and Montezuma themes. I suggest you ask your themes author or try WordPress.org
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 23, 2015 at 04:12 AM.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] RSS feed not working striped aardvark RSS, Feeds & Subscribing 9 Oct 24, 2011 11:21 AM
Email subscription/feed not working howman RSS, Feeds & Subscribing 0 Aug 17, 2011 11:58 AM
RSS Feed not working properly adrianneizaguirre RSS, Feeds & Subscribing 1 Mar 19, 2010 04:10 PM
RSS Feed Not Working on Atahaulpa 3.2 Theme wallemon RSS, Feeds & Subscribing 2 Mar 21, 2009 04:11 PM
Default Comments Feed not working Navi RSS, Feeds & Subscribing 3 Jan 28, 2009 05:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:23 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.