Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Couple of (minor) queries about 3.7.13


  #1  
Old Dec 30, 2013, 12:56 PM
philthebass
 
17 posts · Apr 2012
Southampton, England
Spending the Christmas/New Year break doing some updates and have gone to WP3.8 and Atahualpa 3.7.13

FYI I used your manual update procedure (as I have done before) and have my header images stored in wp-content/ata-images, etc

Website is www.dibdenchurches.org

1. When I switched to 3.7.13 I lost my header images and menu. I switched back to 3.7.12 and it was ok. After a lot of trial and error I removed the <div> bit of this and saved:

<!--This puts the logo image over the header-->
<div class="header-image-overlay"><img src="http://dibdenchurches.org/wp-content/ata-images/Web-logo-small.jpg" /></div>
%image %bar2 %pages

Got the header images back and the menu but not the logo. Didn't know what else to do so pasted the <div> code back, saved, and everything came back as it should be.

Should I have done something else or will I have to do this each time I upgrade?

2. When I'm logged in (v3.7.13) I get the normal black-background bar at the top of the screen when looking at the Dashboard but not when looking at my site (as before). If I switch back to 3.7.12 I see the black bar as I always have. Is this by design with 3.7.13?

Phil
  #2  
Old Dec 30, 2013, 01:18 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,649 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
take a look at the sticky thread [SOLVED] Updated to 3.7.13 - All Headers and Footers vanished in the New Versions & Updating forum
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 30, 2013, 01:24 PM
philthebass
 
17 posts · Apr 2012
Southampton, England
Just found that the black bar I refer to is called the Toolbar.

3.7.13: In my profile if 'show toolbar when viewing site' is ticked I see just a white space above my site where the toolbar should be. If I deselect it the space disappears.
  #4  
Old Dec 30, 2013, 01:29 PM
philthebass
 
17 posts · Apr 2012
Southampton, England
Thanks -thought I'd done that but did it (again?) and its ok now.
  #5  
Old Dec 30, 2013, 01:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,649 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The toolbar is a WP option - it may have gotten reset when you upgraded WP.
glad you have it sorted out, I'll close this now.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE9 and Media Queries CrouchingBruin Montezuma Theme 2 Apr 24, 2013 04:28 PM
SQL queries for option parameters gejba Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Jan 20, 2010 11:58 AM
65 queries. 82.729 seconds - atahualpa theme vishvadeep Plugins & Atahualpa 7 Sep 9, 2009 02:51 AM
A couple minor styling questions mcphoto Page & Category Menu Bars 5 May 17, 2009 08:59 AM
Debug Queries js9600 Plugins & Atahualpa 0 Apr 23, 2009 08:25 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:03 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.