Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

NextGEN Gallery position error


  #1  
Old Oct 25, 2013, 07:56 AM
masmaz
 
38 posts · Apr 2013
hi
is not an error of this plugin when with other slideshow plugin behaves the same way ...


I do not understand what happened but once I saw the thumbnails in horizontali but now I see vertical ...

as I have already written all the slide you can see that I install it in the same way and only with montezuma ..

what happened?

regads
max

Last edited by juggledad; Oct 27, 2013 at 05:35 AM.
  #2  
Old Oct 25, 2013, 08:03 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,569 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Without seeing the site - I can only guess
does it happen on all pages or just the home page in posts or just on pages?
have you made changes to the CSS?
have you made changes to the virtual templates.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 25, 2013, 02:17 PM
masmaz
 
38 posts · Apr 2013
apologize, I forgot to put the link http://www.massimomazzitelli.com/bianconero/

but now I have found that even with other thema the result is the same ... so I guess the problem is wordpress or NextGen
  #4  
Old Oct 25, 2013, 05:24 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
It seems like I had that happen but can't remember why. Are you using the old shortcode or the new code for NextGen?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Oct 25, 2013, 06:55 PM
CrouchingBruin's Avatar
CrouchingBruin
 
299 posts · Aug 2010
Santa Monica, CA
If you go to Gallery > Options, do you have Number of columns set to 0? A value of 0 will display as many thumbnails that fit across the page.
__________________
My Montezuma-themed sites: ESHS Girls Basketball Team, Venice Hongwanji Buddhist Temple
Please consider making a donation to BytesForAll for their great themes!
  #6  
Old Oct 26, 2013, 02:41 AM
masmaz
 
38 posts · Apr 2013
you use the exact version 2.0.33

Number of columns set to 0


regards
max

Last edited by masmaz; Oct 26, 2013 at 02:47 AM.
  #7  
Old Oct 26, 2013, 05:48 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,569 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you could add
HTML Code:
.ngg-gallery-thumbnail-box {
    float: left;
}
.hupso-share-buttons {
clear: both;
}
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Oct 26, 2013, 09:51 AM
masmaz
 
38 posts · Apr 2013
where?
in that file?
  #9  
Old Oct 26, 2013, 01:13 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Nextgen gallery displays fine for me with Montezuma. Have you tried deactivating all your other plugins to see if one of those is causing this issue. Have you added any code?

With regards to where to put the CSS you could add it to any of the virtual CSS files. I would probably put it in various.css
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #10  
Old Oct 26, 2013, 02:13 PM
masmaz
 
38 posts · Apr 2013
the first time I installed nextgen worked great, then all of a sudden I noticed this error, do not remember having made ​​other changes to the site ...

yes, I disabled all plugins, but it does not work ...
works well with other themes ...
changes montezuma only refers to the background color, the inclusion of the logo, change the text in the footer and menu editing ... I did nothing ....

regards
max
  #11  
Old Oct 26, 2013, 02:27 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,569 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
did you add the CSS I suggested? As Larry said put it in the various.css file
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Oct 27, 2013 at 05:34 AM.
  #12  
Old Oct 26, 2013, 02:37 PM
masmaz
 
38 posts · Apr 2013
you just did it now ... actually works the images are placed horizontal ... but now I have to adjust the display mode because when I click on a thumbnails I open a second page with the photo ...
  #13  
Old Oct 27, 2013, 04:18 AM
masmaz
 
38 posts · Apr 2013
nothing to do, nextgen, there has it in for me ... does not want to be working as it should ... as in your demo ...

so I do not like .......

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NextGEN-Gallery varkis Sidebars & Widgets 12 Jun 9, 2010 11:33 AM
NextGen Gallery Error reradu Plugins & Atahualpa 3 Oct 2, 2009 10:36 AM
NextGen Gallery qitt New Versions, & Updating 4 Jun 30, 2009 07:09 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:41 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.