Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

Fonts loading problem


  #1  
Old Oct 13, 2012, 02:48 PM
simon_me
 
6 posts · Oct 2012
Hi everyone!
Fonts in my site are loading wrong. Don't know how to describe it - you can check it out by entering.
testagain.hostenko.com
Is that because of cyrillic? But head is latinic, and it is loading the same
Sorry for my bad english
  #2  
Old Oct 14, 2012, 11:26 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,632 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
could be but since I don't know what it is suppose to look like, I can't tell that anything is wrong.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
favicon only shows on frontpage/loading problem kletskater New Versions, & Updating 15 Feb 22, 2012 08:51 PM
Loading problem on IE mytravelnews Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jul 10, 2011 02:08 AM
[SOLVED] problem loading images into posts ThaddeusB1 Forum How-To 0 Jul 17, 2009 10:42 PM
Very slow loading-possible problem with .htaccess? paulae Atahualpa 3 Wordpress theme 13 Mar 28, 2009 08:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.