Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

favicon only shows on frontpage/loading problem


  #1  
Old Feb 21, 2012, 08:55 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
during loading of the site is searched to 1 file that is not found. Only the frontpage is good / not a quest, and my favicon is displayed on frontpage. All other pages so that search and no favicon. are both problems related?
Am using WP3.3.1. and ATA373 url this problem I now see @work using IE7 to browse.
  #2  
Old Feb 21, 2012, 09:18 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Your site works fine for me.

This is unrelated but is there a reason you are still using IE7 or are you just testing for other users? IE7 was superseded by IE8 almost 3 years ago.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Feb 21, 2012, 09:25 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
Your site works fine for me.

This is unrelated but is there a reason you are still using IE7 or are you just testing for other users? IE7 was superseded by IE8 almost 3 years ago.
Thanks for fast respond than I asume it is a IE7 thing.
I am @work using a computer of my employer. It is a network thing all pc's use IE7 pre-installed on the server
  #4  
Old Feb 21, 2012, 09:29 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
maybe I may ask another thing here?
How can I let the gray color between my menu tabs disappear?
  #5  
Old Feb 22, 2012, 07:52 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Try setting the background for #rmenu2 to transparent and add !important.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #6  
Old Feb 22, 2012, 05:13 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
Try setting the background for #rmenu2 to transparent and add !important.
I can't make the background color transparent, it turns back in black whensave settings
How can I make menu background transparent?
  #7  
Old Feb 22, 2012, 05:40 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
You don't make the changes in the menu section. That's why I mentioned the CSS selector for the menu.
Put the following in ATO>Add HTML/CSS Inserts>CSS Inserts
HTML Code:
#rmenu2 {
    background: transparent !important;
}
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #8  
Old Feb 22, 2012, 06:06 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
You don't make the changes in the menu section. That's why I mentioned the CSS selector for the menu.
Put the following in ATO>Add HTML/CSS Inserts>CSS Inserts
HTML Code:
#rmenu2 {
    background: transparent !important;
}
sorry I misread It works! thanks?
  #9  
Old Feb 22, 2012, 06:09 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I still see the background.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #10  
Old Feb 22, 2012, 06:28 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
I still see the background.
Yes You're right I see that also now I only am freed of the gray between the main menu tabs
I dont know if it is allowed to place my CSS Inserts code here?
  #11  
Old Feb 22, 2012, 06:32 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Yes you can put your code here. I also noticed you have a caching plugin which you should clear so any changes show. It is generally best to develop with caching plugins deactivated unless you have one that doesn't affect logged in users.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #12  
Old Feb 22, 2012, 06:39 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
Yes you can put your code here. I also noticed you have a caching plugin which you should clear so any changes show. It is generally best to develop with caching plugins deactivated unless you have one that doesn't affect logged in users.
I did empty cache but no change made

/* removing the default top padding of td#middle of "classic" Atahualpa,
and putting some more padding-bottom here, for more margin above the footer */
td#middle {
padding: 0 0 15px 0;
}

div.searchbox {
position: absolute;
top: 95px;
right: 20px;
}

div.searchbox-form {
margin: 5px 0 15px 5px;
}
div#menu1 ul.rMenu {
background: #ccc;
border: #E3E3E3;
}
div#imagecontainer {
margin: 5px 0;
border: solid 5px #ccc;
-moz-border-radius:10px;
-khtml-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius:10px;
border-radius: 10px;
}
div.widget ul li {
padding: 1px 5px 1px 12px !important;
background: url('<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/bullets/round-gray.gif') no-repeat 0 7px;
}

/* Menu Bars */

div#menu1 ul.rMenu-ver {
-moz-border-radius:5px;
-khtml-border-radius: 50px;
-webkit-border-radius:5px;
border-radius: 5px;
padding: 5px;
/* the background color of sub-UL's must be set here */
background: #ccc;
box-shadow: 0 3px 10px #E3E3E3;
-moz-box-shadow: 0 10px 5px #ccc;
}

div#menu2 ul.rMenu {
-moz-border-radius:5px;
-khtml-border-radius: 50px;
-webkit-border-radius:5px;
border-radius: 5px;
padding: 3px;
margin: 5px 0;
}
div#menu2 ul.rMenu-ver {
-moz-border-radius:5px;
-khtml-border-radius: 50px;
-webkit-border-radius:5px;
border-radius: 5px;
padding: 5px;
/* the background color of sub-UL's must be set here */
background: #ccc;
box-shadow: 0 3px 10px #ccc;
-moz-box-shadow: 0 3px 10px #ccc;
}


/* Adjustments for the menu bars, which in their default
state have 1px borders plus -1px margins to avoid 1+1=2px
borders between neighbor items. */
ul.rMenu-hor ul, ul.rMenu-hRight ul { margin-top: 0px; }
ul.rMenu-hor li { margin-bottom: 0px; margin-top: 0px; margin-left: 0px; }
ul.rMenu-hor { padding-left: 0px; }
ul.rMenu-ver li { margin-top: 0xp; }

div#menu1 ul.rMenu li a, div#menu2 ul.rMenu li a {
padding: 6px 10px;
}
/* Space between items of page menu bar */
div#menu1 ul.rMenu li {
margin-right: 5px;
}
/* Reset margin for 2nd+ level items */
div#menu1 ul.rMenu li li {
margin-right: 0;
}

/* round corners for menu bar items */
div#menu1 ul.rMenu li, div#menu1 ul.rMenu li a,
div#menu2 ul.rMenu li, div#menu2 ul.rMenu li a {
-webkit-border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
border-radius: 5px;
}
/* reset 2nd+ level */
/*
div#menu1 ul.rMenu li li, div#menu1 ul.rMenu li li a,
div#menu2 ul.rMenu li li, div#menu2 ul.rMenu li li a {
-webkit-border-radius: 0;
-moz-border-radius: 0;
border-radius: 0;
}
*/

/* XX comments to .... */
h3#comments {
margin: 5px 0;
padding: 10px;
background: #ccc;
-moz-border-radius:10px;
-khtml-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius:10px;
border-radius: 10px;
border: solid 1px #e5e5e5;
}

ul.commentlist {
border-top: 0;
margin: 0;
}
ul.commentlist li.thread-odd, ul.commentlist li.thread-even {
margin: 5px 0;
padding: 10px;
background: #ccc;
-moz-border-radius:10px;
-khtml-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius:10px;
border-radius: 10px;
border: solid 1px ccc;
}
#rmenu2 {
background: transparent !important;
}

Last edited by kletskater; Feb 22, 2012 at 06:40 PM. Reason: edit empty cache
  #13  
Old Feb 22, 2012, 07:31 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
It looks like it is working as you want now. Are you sure clearing your cache didn't fix it?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #14  
Old Feb 22, 2012, 07:44 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
It looks like it is working as you want now. Are you sure clearing your cache didn't fix it?
the thick line between the menu tabs is gone also the double thick line right of the last menu tab.
You mentioned the transparency of the menu background, but I do not think that works for me.
  #15  
Old Feb 22, 2012, 08:25 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
The code I suggested did make the menu background transparent. If you want the menu tab to be transparent you would add the following to CSS Inserts
HTML Code:
#menu1 li {
    background: transparent !important;
}
And if you want the sub-menus to be transparent you will have to determine the selector for those like I did with Firebug and make them transparent.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #16  
Old Feb 22, 2012, 08:51 PM
kletskater's Avatar
kletskater
 
93 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
The code I suggested did make the menu background transparent. If you want the menu tab to be transparent you would add the following to CSS Inserts
HTML Code:
#menu1 li {
    background: transparent !important;
}
And if you want the sub-menus to be transparent you will have to determine the selector for those like I did with Firebug and make them transparent.
thanks for your tips and tricks, managed to make the menu tabs transparent. looks great.
Can't firebug here at work, am using IE7 here on a client pc with user rights can't install firebug here so will try this at home.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loading problem on IE mytravelnews Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jul 10, 2011 02:08 AM
[SOLVED] suddenly frontpage shows only last post toniko79 Center area post/pages 3 Jun 3, 2011 04:20 PM
problem with FAVICON in3.6.4 LavenderLuz New Versions, & Updating 5 Mar 23, 2011 10:17 PM
Frontpage Slideshow not loading images in IE 7 or 8 lucy Plugins & Atahualpa 6 Sep 8, 2010 06:26 AM
Very slow loading-possible problem with .htaccess? paulae Atahualpa 3 Wordpress theme 13 Mar 28, 2009 08:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:38 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.