Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Header Image: Alignment - not working


  #1  
Old Aug 30, 2012, 01:46 AM
Gilu
 
13 posts · Aug 2012
Switzerland
Send a message via Skype™ to Gilu
After the update to Atahualpa 3.7.8, the "Header Image: Alignment" Top-Right does not work anymore.
I've clear all caches (Browser and WordPress) but it's still not aligning correctly.

It does align top-right for like a millisecond and then it aligns top-left...!?

Any ideas to how to fix this and/or can someone confirm that? Thanks.
Gilbert.

Last edited by Gilu; Aug 30, 2012 at 01:49 AM. Reason: infos added
  #2  
Old Aug 30, 2012, 04:03 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
go read the FAQ's
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Aug 30, 2012, 04:44 AM
Gilu
 
13 posts · Aug 2012
Switzerland
Send a message via Skype™ to Gilu
Thanks, and what part?
Can't find anything concerning my issue.

It used to work before the update.
  #4  
Old Aug 30, 2012, 05:07 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What section did you look in?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Aug 30, 2012, 05:10 AM
Gilu
 
13 posts · Aug 2012
Switzerland
Send a message via Skype™ to Gilu
Ok .. I found the issue, but not the solution.
The issue is the fade in/out header image.

This issue is only partially solved.
  #6  
Old Aug 30, 2012, 06:03 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
There is no 'solution' if you use the fade in/out, this will happen unless someone wants to dig thru the jscript and see if they can figure out a fix - note the author of the script is no longer supporting it

You can always use a plugin in place of the Atahualpa images, there are many to choose from.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Aug 30, 2012, 06:27 AM
Gilu
 
13 posts · Aug 2012
Switzerland
Send a message via Skype™ to Gilu
Ok! Thanks a lot!
I might try some things...

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3.7.7 CSS options for Header Image Alignment are translated into locale Gert Languages & Translations 8 Jun 12, 2012 06:02 AM
rotating header image not working after images/header folder delete cpickeri Header configuration & styling 7 Oct 12, 2011 05:03 AM
Adjust alignment of header image? kaiasgram Header configuration & styling 4 Mar 14, 2011 06:39 AM
Header alignment set to "top center," but image still cuts off from the right stainton Header configuration & styling 5 Jul 5, 2010 04:52 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.