Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Clickable header image stopped working


  #1  
Old Jul 27, 2012, 10:48 AM
wilbrimley
 
21 posts · Jun 2010
Wordpress version 3.4.1
Ata version 3.7.3

I made some changes in HTML/CSS inserts (see below) and now my header image is no longer clickable. In ATO-->Header Image-->Make clickable is set to "Yes." Any suggestions would be appreciated. Thanks.

Code:
/* CONTROLS THE HEADER IMAGE ON SPECIFIC PAGES */

div#imagecontainer { 
background-position:left top;
background-repeat:no-repeat;
height:125px;
margin:0;
padding:0;
position:relative;
}

/* SHOWS THIS HEADER IMAGE BY DEFAULT */
body div#imagecontainer {
background-image: url(http://www.ncchurches.org/wp-content/themes/atahualpa351/images/header/NCCC_header.jpg) !important;
}

/* OVERRIDES THE DEFAULT IMAGE */
body.page-id-6404 div#imagecontainer {
background-image: url(http://www.ncchurches.org/wp-content/uploads/2011/12/lectionary06.jpg) !important; 
}

body.page-id-6406 div#imagecontainer {
background-image: url(http://www.ncchurches.org/wp-content/uploads/2011/12/lectionary06.jpg) !important; 
}
  #2  
Old Jul 27, 2012, 11:49 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
put the default image in teh atahualpa/images/header folder and then use the css to override it on the other pages
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 27, 2012, 12:57 PM
wilbrimley
 
21 posts · Jun 2010
I moved the images to the correct folder and updated the URL in the CSS insert, but it's still not clickable. Is there something wrong with my CSS? Am I overriding it correctly?
  #4  
Old Jul 27, 2012, 01:47 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
go to ato->export/import settings - export your settings and attach them to a reply
you should also take out this line of css
HTML Code:
/* SHOWS THIS HEADER IMAGE BY DEFAULT */
body div#imagecontainer {
background-image: url(http://www.ncchurches.org/wp-content/themes/atahualpa/images/header/NCCC_header.jpg) !important;
}
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jul 27, 2012 at 01:54 PM.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugins (widgets?) stopped working/ disappeared! HELP Cherry Plugins & Atahualpa 4 Oct 21, 2011 12:20 PM
RSS Stopped Working Unexpectedly tender82 RSS, Feeds & Subscribing 1 Jul 22, 2010 10:01 PM
Widget columns stopped working Kudzu Installing & running WordPress 0 Mar 22, 2010 02:06 PM
%comments in footer stopped working Dimitre Post-Kicker, -Byline & -Footer 4 Feb 21, 2010 12:36 PM
[SOLVED] Applying Customizations Stopped Working CocteauBoy Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jun 8, 2009 04:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.