Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Getting "Jquery is not defined" on my pages.


  #1  
Old Feb 25, 2012, 09:58 AM
sjedwardz
 
13 posts · Jan 2010
Reading Berkshire
I've been trying to get various slideshow plugins to work on my site - so far they are not!
Namely nextgen and flagallery.

In the firebug error console I'm getting jquery is not defined and source being ?bfa_ata_file=(line 7)

I'm not sure if this is cuasing it but it is happening with all of my pages.

I'm using the latest version of the theme and I've tried turning off various plug ins including All in one SEO and W3 cache but its still happening. I tried it on the default 2012 theme and I don't get the errors.

The main page in question is
http://www.shaunedwards.com/venues/b...ng-photography
this one has the call to the FLA gallery slideshow which is clearly not working.

another is just text page with a few embeded images
http://www.shaunedwards.com/bio

ANy ideas anyone - I' really desperate to get a decent gallery slideshow plugin to run on my site!!
  #2  
Old Feb 25, 2012, 10:02 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,647 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
if you have your CSS and jscripts (ato->Configure CSS & JS) as external try swapping them to internal
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 25, 2012, 10:07 AM
sjedwardz
 
13 posts · Jan 2010
Reading Berkshire
thanks for the quick reply.

Sods law kicked in with this one! Just after posting I disabled another plugin and it worked!!

I had been doing quite a bit of work on the yslow and page speed stuff and installed a plgin called "javascript to bottom" which helped with those scores but NOT with this.
Disabled it and message went away plus the FLA Gallery now works!!!

Thought I'd post this incase anyone encounters it!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Want a javascript driven Home page "menu" -- jQuery example available Zorba Customization, Design, Programming... 1 Sep 22, 2011 06:01 AM
How to post on 2 seperate "Pages" or "Cats" TPR Atahualpa 3 Wordpress theme 18 Aug 4, 2010 08:24 PM
Background color "sub-pages" and "whole menu bar" gxxfy Page & Category Menu Bars 1 Nov 24, 2009 02:46 AM
[SOLVED] Problem with double jquery library calls / "Shopp" plugin Shepherd Jim Plugins & Atahualpa 2 Nov 11, 2009 08:02 AM
where can I rename "categories" and "Pages" into other titling? curious Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Apr 28, 2009 03:15 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:49 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.