Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Can't get logo to display in Atahualpa 3.7.1


  #1  
Old Oct 8, 2011, 04:24 PM
Basil33
 
2 posts · Aug 2010
Hello. I just installed Atahualpa 3.7.1 and I can't get the logo image to display. The site is a subdomain site of a WordPress Multisite blog network, and I need to display a unique logo that is different from the logo that displays on the other sites in the network that also use the Atahualpa theme.

The blog title and tagline are disabled, and I did include the file name of the logo in style-and-edit-header-area/show logo image, but when I visit the homepage to view the logo, there is no image there, only text. This is the link to the site I'm testing Atahualpa 3.7.1 on:
esdras . now-you-know . org

How do I fix this?

Thanks

Last edited by juggledad; Oct 8, 2011 at 07:15 PM.
  #2  
Old Oct 8, 2011, 05:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Do you have '%logo' as one of the 'Configure Header Area' options?
And what version of the Atahualpa theme are you using?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Oct 8, 2011 at 07:11 PM.
  #3  
Old Oct 25, 2011, 03:22 PM
apienovi
 
25 posts · Sep 2011
Im having the same issue with 3.7.1 WP 3.2.1. For some reason my logo wont show up when I put the file name in. I do have %logo as one of the configure header options. When I test an put Hugelogo.png it works but I cant get my logo to work?
  #4  
Old Oct 25, 2011, 03:44 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Are you sure you copied the file to the new atahualpa folder?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
logo doesn't display

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Changed header to display on front page, now want logo on all other pages? sanbenito4 Header configuration & styling 2 Apr 7, 2011 01:14 PM
Web Site doesn't display after upgrading Atahualpa from 3.4.9 to 3.6 desoda New Versions, & Updating 16 Jan 18, 2011 03:23 PM
Atahualpa Doesn't Display - At All RockStar Penguin Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Oct 26, 2010 11:55 AM
[SOLVED] Atahualpa won't display any content. robpaterson23 Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jun 20, 2010 08:45 PM
[SOLVED] Logo will not display properly gravlguts Header configuration & styling 7 Nov 2, 2009 10:39 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:17 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.