Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Widget Problems Sidebar


  #1  
Old Feb 8, 2011, 01:20 PM
Addlink
 
10 posts · Feb 2011
I am using WP 3.0.4 and Atahualpa 3.4.9.

I have very strange issues with the sidebars. When I update the code in TEXT HTML to paste in an affiliate code with java script, somehow the affiliate link gets altered, and the ads don't appear. Why is that? I am posting Linkshare Easy Links for dynamic updates. When viewing the sidebar in the browser, I see only "grab an ad" and the affiliate ID is different from what the code is, and there are no ads in the sidebar. Also, when I make changes to my widgets, it doesn't update all my posts. I have carefully set the right sidebar for the pages to display on, yet it doesn't display. Why is this so goofy?
  #2  
Old Feb 8, 2011, 01:30 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is the url?
Where are you putting the 'TEXT HTML' in a widget? which one
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 8, 2011, 04:09 PM
Addlink
 
10 posts · Feb 2011
Hi,
The Widget is 'TEXT'
(Arbitrary text or HTML)
and the code was pasted inside the code window.
The code is a java script for an affiliate ID, but the affiliate ID (once pasted and saved) does not match the link when mousing over in the browser. ?
  #4  
Old Feb 8, 2011, 07:51 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
And what is the URL? A picture or peek at the site, can be worth a thousand words
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 9, 2011, 09:26 AM
Addlink
 
10 posts · Feb 2011
Thank you. Because I have so much trouble with a mysterious URL link coming up unrelated to the actual affiliate ID link code, I have had to remove all dynamic links from all my sites for Linkshare's advertisers. So, there's nothing to see now.
However, the site I'm having Atahualpa Theme issues with (ver 3.6.1) is: http://www.fauxboot.com
Thanks again.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sidebar problems on IE 6 sashe Sidebars & Widgets 3 Jan 7, 2011 07:43 AM
Problems with Sidebar Display in firefox sleenie Atahualpa 3 Wordpress theme 9 Aug 2, 2009 09:07 AM
Widget updating problems anchor Sidebars & Widgets 1 Jul 29, 2009 04:59 AM
Problems with adding image/graphic in sidebar Nefeli Sidebars & Widgets 5 Feb 25, 2009 07:16 AM
Using background images in Center and Sidebar...Problems Velma Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Feb 16, 2009 10:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:30 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.