Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

ATO not working - 2 sites one works one does not


  #1  
Old Mar 18, 2010, 03:49 PM
Foxxx
 
6 posts · Mar 2010
Red face ATO not working - 2 sites one works one does not

Hi,
I am have two sites and I am using Atahualpa on both.
ATO page loads and the left side bar is visible and I can click on it but the Atahualpa options bar is visible but if I click on anything it does not work. The text area is blank.
I copied the source code of ATO for the one that is working and for the one that is not working and this is the difference.

Working
<form action="" method="" id="widgetarea-form">
<input type="checkbox" name="delete_widget_areas" id="" value="" /><label class="widget_area_label" for=""></label><br /></form>

Not working
<form action="" method="" id="widgetarea-form"></form>


I checked the edit area and

<input type="checkbox" name="delete_widget_areas" id="" value="" /><label class="widget_area_label" for=""></label><br />

is there but it is not loading. What would be causing it not to load.
  #2  
Old Mar 18, 2010, 06:45 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,727 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what version of Atahualpa and WP
What is the URL?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 19, 2010, 06:20 PM
Foxxx
 
6 posts · Mar 2010
WP 2.9.2
Atahualpa 3.4.5
LasVegas.im isn't working and xn--yfrx98av8bba7543at8r.com (chinese site I am building) is working.

Great theme guys.
  #4  
Old Mar 20, 2010, 05:30 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,727 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
for the site that is not working, try disabling all your plugins and see if the theme options work
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 21, 2010, 12:41 AM
Foxxx
 
6 posts · Mar 2010
Thanks but that didn't work. When I try to click on one of the ARO options I get ...

lasvegas.im/wp-admin/themes.php?page=functions.php#

The # sign only shows on the theme that is not working.
  #6  
Old Mar 21, 2010, 09:21 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,727 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try manually re-instlling the theme - ie FTP it to the site
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
ato form, ato not loading, ato options, widget area

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding code for ads or other sites (newbie when it comes to code issues!) gardentravelbuzz Plugins & Atahualpa 7 Feb 7, 2011 04:43 AM
Restoring ATO GlobalNeat Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Jan 8, 2010 01:51 AM
How to use Landing Page & Blog Together and Problem with "Landing Sites Plugin" SCLove Plugins & Atahualpa 1 Aug 21, 2009 04:37 AM
[SOLVED] What does ATO means ? Djangos Header configuration & styling 1 Aug 1, 2009 09:50 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:31 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.