Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Facebook and "Print Friendly and PDF" plugins arenot working properly anymor


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Aug 26, 2013, 04:13 PM
mariusma
 
5 posts · Aug 2013
[SOLVED] Facebook and "Print Friendly and PDF" plugins arenot working properly anymor

Thank you very much for this theme - I have chosen it as it supports multilanguage and width can be customised, too. Everything was working more or less smothly but recently I have faced troubles which I can't solve and it seems they are not being fixed by any updates...

So I have been using Shareaholic to inform about posts in Facebook and other social media - one day I have noticed that all I get when I click on "share" is a link - no photo, no title, no text excerpt. I have installed and tried "Share Buttons by AddToAny" and have got the same result.

The same thing is happening with another plugin - "Print Friendly and PDF" - now I have deactivated it as it is not generating working links anymore.

Can anyone explain please, what has happened and how this can be fixed?

Thank you very much in advance! And sorry for my bad English...

P.S. website address just in case: http://www.troleibusas.lt
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Integration of "WP Post to PDF" similar to "WP Print" or "WP Mail" neckit Plugins & Atahualpa 4 May 30, 2011 08:44 AM
"Facebook Comments for WP" not working ahrosales Plugins & Atahualpa 1 Mar 22, 2011 11:06 PM
"Create a Link Button" doesn't work anymore since update to Wordpress 3.1 manuhoz New Versions, & Updating 3 Mar 2, 2011 06:20 AM
[SOLVED] Show Blog Tagline "Yes"/"No" not working? Shepherd Jim Header configuration & styling 8 Jun 21, 2010 10:09 AM
"Popular Posts" Plugins Not Working NealSchaffer Plugins & Atahualpa 3 Mar 8, 2010 12:10 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.