Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

Atahualpa Comment box not working


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Jan 29, 2012, 11:32 AM
epicworld17
 
11 posts · Jan 2012
Atahualpa Comment box not working

Hello,
I had trouble on the Twenty Ten theme because the comment box did not work. I upgraded to the latest Atahualpa. Now there is a "Leave a Comment" link under each post, but I tested it and it jumps to the upper right hand corner where there is a "subscribe to comment feed" button. I clicked on that and there is no option to leave a comment--only a list of some very old comments that were submitted to my contact page because the Twenty Ten comment box wasn't working. I used to have a comment box at the bottom of each post. I would like to restore that arrangement and the abundant discussion my blog readers used to enjoy. Thank you for your help.
 

Bookmarks

Tags
atahualpa, comment box, comment option

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Respond to this comment (email) not working on dashboard ShelMel Comments, trackbacks & pings 2 Oct 25, 2010 08:58 PM
[SOLVED] Comment submission not working JakeThePeg Comments, trackbacks & pings 5 Jun 24, 2010 01:36 AM
[SOLVED] Threaded comment not working in Atahualpa theme Shahabkhan Comments, trackbacks & pings 2 Jan 27, 2010 02:41 PM
RSS Comment and RSS post is not working varkis RSS, Feeds & Subscribing 8 Dec 6, 2009 10:40 AM
[SOLVED] LMB^Box Comment Quicktags -> not quite working? lctkw Comments, trackbacks & pings 3 Mar 5, 2009 08:11 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:44 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.