Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Excerpts, Read more, Pagination »

[SOLVED] A (very simple, I think) "Older Entires" problem


  #1  
Old Sep 21, 2010, 04:19 PM
joegore
 
29 posts · Aug 2010
Hiya —

My "Older Entires" and "Newer Entires" links on multipost pages aren't working correctly. I know why, but not how to fix.

The WP site, sonicgore.com, resides on a folder within my larger joegore.com site. Say I'm on this multipost page:

http://www.joegore.com/sonicgore/?cat=19

...and I click the "Older Entires" tab. This creates the link:

http://www.joegore.com/sonicgore/sonicgore/?cat=19&paged=2

...which yields a broken link error from the www.joegore.com site. The correct link should be

http://www.joegore.com/sonicgore/?cat=19&paged=2

In other words, "Older Entires" is generating one "sonicgore" too many. Any idea how I can nix it?

Thanks in advance!

Joe
  #2  
Old Sep 21, 2010, 06:21 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,627 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is your permalink set to?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 21, 2010, 06:25 PM
joegore
 
29 posts · Aug 2010
default (as I'd seen you suggest in a related, but not identical, situataion)

Thanks!
  #4  
Old Sep 21, 2010, 06:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,627 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is the settings at dashboard->settings->genetral
WordPress address (URL)
and
Site address (URL)
set to?

Does the DNS point to the sub directory?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Sep 22, 2010, 05:31 PM
joegore
 
29 posts · Aug 2010
I think you solved it. Since the URL www.sonicgore.com as actually a referral only-domain that point users to www.joegore.com/sonicgore, I mistakenly though the Site Address field in "General" should be set to the former address (i.e., the one visitors would type into their browsers). But now that I've set "WordPress Address" and "Site URL" to the latter address, everything seems to be working fine.

Thanks as always!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pagination link on home page ("Older Entries") is broken aking10 Excerpts, Read more, Pagination 5 Sep 13, 2010 02:14 PM
Problem with "%page-center issue coloring the whole bar" Shan_LSOS Page & Category Menu Bars 1 Aug 28, 2010 09:07 PM
Problem similar to "Recent posts of same category, on single post pages" sikedestroya Sidebars & Widgets 0 Aug 20, 2010 05:44 AM
[SOLVED] Very simple: Conditional "|" Separator scott.crooks Header configuration & styling 2 Apr 6, 2010 01:55 PM
[SOLVED] "Older Posts" Navigation to Page 2 Not Working clintonfitchdotcom Page & Category Menu Bars 2 Feb 4, 2010 10:24 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:33 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.