Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Import works fine except for this one file


  #1  
Old Sep 11, 2010, 12:40 PM
c12281
 
120 posts · Jul 2010
WP 3.0.1; ATA 3.5.3; Mac OS X 10.6.4; Firefox 3.6.9
The exporting and importing function has been working great for templates that I create within my WP account. I had a designer create an ATA template, export it, and email the .txt file. However, when I attempt to import her file, I get an error message stating the file does not appear to be an Atahualpa settings file. I have attached the file for your review. I am not certain what version of WP the designer is using or if that could be having any affect. Thanks for your help...

Last edited by c12281; Sep 6, 2011 at 12:53 PM.
  #2  
Old Sep 11, 2010, 03:56 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Check the versions of atahualpa you both are using. There was a change in the way the export was created in 3.5.2 (I think that was the version, check the notes)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 11, 2010, 04:58 PM
c12281
 
120 posts · Jul 2010
WP 3.0.1; ATA 3.5.3; Mac OS X 10.6.4; Firefox 3.6.9
We are both using 3.5.3.
  #4  
Old Sep 11, 2010, 05:11 PM
c12281
 
120 posts · Jul 2010
WP 3.0.1; ATA 3.5.3; Mac OS X 10.6.4; Firefox 3.6.9
Not sure what I should do from here. I have a client meeting on Monday and need to present the themes my designer developed. i need to get them into my WP so I can add some content before presenting. Any help would be appreciated. Not quite sure what I'm looking for in the notes or where they are...
  #5  
Old Sep 11, 2010, 07:05 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it looks like the file is messed up. What os is being used in both computers? It looks like the end of line indicator is getting messed up and could be platform related. ie mac vrs pc or browser related - what browsers?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Sep 12, 2010, 12:28 AM
c12281
 
120 posts · Jul 2010
WP 3.0.1; ATA 3.5.3; Mac OS X 10.6.4; Firefox 3.6.9
I am waiting to hear back from the designer on these details. Could it have gotten messed up through email?
  #7  
Old Sep 12, 2010, 04:15 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it could be, one other way you could do it is to have the designer use phpMyAdmin and go in and do an export of the one row with the options and then you could insert it.

* Goto PhpMyAdmin
* Execute this query (in SQL tab):
SELECT option_name, option_value FROM `wp_options` WHERE option_name REGEXP '^bfa_ata4_';
* At the botton of resulted window click "Export" icon/link
* uncheck the option 'Structure' the option
* Check [x] Save as File
* Press [Go] button at the lower right corner. Save file. This will save all settings of Atahualpa theme in wp_options.sql file
* Go to your other blog, run PhpMyAdmin there
* Execute this query in SQL Tab to clear up possible pre-existing setting for the theme:
DELETE FROM `wp_options` WHERE option_name REGEXP '^bfa_ata4_';
* Click "Import" tab
* Navigate to your wp_options.sql
* Press [Go] button at the lower right corner
* Observe "Import has been successfully finished ..."
* Done - reload/view your site with new imported settings.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Sep 13, 2010, 07:12 PM
c12281
 
120 posts · Jul 2010
WP 3.0.1; ATA 3.5.3; Mac OS X 10.6.4; Firefox 3.6.9
Well, nothing seems to be working for us. Both the designer and I are using the same FireFox browser, WP, and Atahualpa versions. We're 100% in sync. We tried e-mail. We tried FTP. I am scared to death of going into the PhPMyAdmin file. I use WP Multi-Site and therefore do not have a separate database for each blog. They are just sub-domains. I am afraid of wiping out my site entirely as I am a complete novice to PhPMyAdmin. The Import/Export function works beautifully within my WP account. Was it designed to work from one WP account to another? Any other tips would be appreciated. Otherwise, I'm starting from scratch with a screen grab. Thanks...
  #9  
Old Sep 14, 2010, 05:47 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Is the designer also using WP multisite?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Sep 14, 2010, 09:21 AM
c12281
 
120 posts · Jul 2010
WP 3.0.1; ATA 3.5.3; Mac OS X 10.6.4; Firefox 3.6.9
No! Could that be the problem???
  #11  
Old Sep 16, 2010, 09:43 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Yes, there might be an issue with importing into a multisite. I've never tried it myself
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Lost settings after update to 3.5.1 from 3.4.9 + cannot retrieve import sett mafgirl New Versions, & Updating 2 Jul 22, 2010 04:37 AM
[SOLVED] 'mysql' import syntax horsemansarts Web Hosting for WordPress 5 Apr 9, 2010 06:39 AM
Top Menu not works fine in IE bkaushik Header configuration & styling 4 Feb 9, 2010 08:55 PM
[SOLVED] Firefox shows Categories and Blogroll through my static page, IE works fine ematser Forum How-To 2 Feb 1, 2010 08:33 AM
How to import my blog from Blogger Mary McAndrew Atahualpa 3 Wordpress theme 6 May 27, 2009 05:41 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.