Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

Feeds Not Updating after Install of Atahualpa Theme


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Aug 31, 2010, 08:30 AM
bloglady
 
12 posts · Aug 2010
Please help!
Here is website: www.kellysluckyyou.com

I have a two part question.

1) PROBLEM:
Since the install on Aug 26,2010 (last post title was $3,000 Prizes...) the feeds are not updating for the old subscribers.

On July 23rd the site used to be at kellysluckyyou.blogspot.com and the feed URL was
http://kellysluckyyou.blogspot.com/feeds/posts/default
So anyone (most all subscribers) from that feed url, are no longer receiving updates since the install on August 26, 2010.

2) I am not using the button links from ATO, I have my own graphic social icon bar created with the correct link to my subscribe by email at
http://feedburner.google.com/fb/a/ma...KellysLuckyYou

So under ATO>RSS SETTINGS:
I have Feedburner ID as KellysLuckyYou
and OLD/NEW feedburner as NEW

On SETTINGS>FEEDBURNER:
#2 is set at http://kellysluckyyou.blogspot.com/feeds/posts/default
BUT I have had it set at the new link too and nothing was updating for my current/old subscribers after Aug 26th

on PLUGINS>FEEDBURNER CONFIGURATION:
Redirects are currently at this:
http://kellysluckyyou.blogspot.com/feeds/posts/default
but were previously at
http://feeds.feedburners.com/KellysLuckyYou
and again, nothing was updating for my current/old subscribers after Aug 26th
I have installed the Plugin for Feedsmith

I am worried I will lose my followers if I do not get this fixed ASAP!
Could someone please help me?
I would be so grateful!!
Thanks!
BlogLady
  #2  
Old Sep 1, 2010, 03:40 AM
bloglady
 
12 posts · Aug 2010
**UPDATE**

Okay I was checking the Plugins since we have that Feedburner Feedsmith one.
I deactivated it but noticed we had the
FD Feedburner Plugin
activated.
So I deactivated it and once I did, it AUTOMATICALLY updated the old feeds for
kellysluckyyou.blogspot.com/feeds/posts/default (rss)

Now I've still yet to get it to update on the
feeds.feedburner.com/KellysLuckyYou
The last update on it was on August 30th and there are about 11 updates that have not been sent.

So could anyone help me with that part now?
In the RSS Settings of ATO I've made sure that last part says KellysLuckyYou for the ID and NEW google feed. Is this not correct?

HELP!
Thanks so very much for ANY advice!!
THANK YOU IN ADVANCE!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manual Updating to newer version - as easy as switch to new theme ? 3ukman New Versions, & Updating 3 Mar 21, 2014 07:55 PM
[SOLVED] Warning messages received after updating to Atahualpa 3.5.3 from 3.4.9 Kimberly Gill New Versions, & Updating 8 Sep 2, 2010 12:32 PM
How to install a custom-avatars plug-in called "Avatars" into Atahualpa Theme 3.4.5 j_apel Plugins & Atahualpa 0 Apr 27, 2010 09:56 AM
[SOLVED] HELP! Can't install theme. kris1431 New Versions, & Updating 5 Mar 30, 2010 04:53 AM
Fresh install, theme settings are not working...HELP!!?? Masselyn Center area post/pages 4 Mar 22, 2010 11:14 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:18 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.