Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

Widget shows different style in firefox


  #1  
Old Aug 30, 2010, 11:14 PM
pranzyt
 
21 posts · Jun 2010
i've no problem with widgets in IE but in firebox the widgets shows awkwardly. Why? how to fix it in firefox?

here are the pics in both IE and firebox..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IE---widget.jpg
Views:	480
Size:	10.6 KB
ID:	715  Click image for larger version

Name:	forefox-widget.jpg
Views:	483
Size:	12.2 KB
ID:	716  
  #2  
Old Sep 1, 2010, 06:01 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what version of Atahualpa and WP?
What is the URL?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 2, 2010, 08:55 PM
pranzyt
 
21 posts · Jun 2010
Hi paul, glad that you got this thread and I hope you'd help me fix the problem.

Everything is fine in IE but with firefox some coding isnt working.

I've added custom text style code in css inserts for the text in content above loop but it isnt working with firefox. Also widget title and background image in widget title isnt working the way it should.

link color in footer box doesnt work either.

I am using Atahaulpa 3.5.3 and WP 3.0.1

here is the url http://www.musthavestuffs.com

Thanx in advance.

Last edited by pranzyt; Sep 2, 2010 at 09:09 PM.
  #4  
Old Sep 3, 2010, 03:11 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What do you mean by 'shows awakwardly?

Do an export of your settings (ato->export/import settings) and attach it to a reply using the paper clip icon
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Sep 3, 2010 at 03:14 AM.
  #5  
Old Sep 3, 2010, 10:41 PM
pranzyt
 
21 posts · Jun 2010
I mean to say that the widget title color, position and the background image doesnt show as assigned. Also, custom css insert for text style isnt working in firefox.

I've attached the .txt export.
Attached Files
File Type: txt ata-wwwmusthavestuffscom-20100904.txt (21.2 KB, 665 views)
  #6  
Old Sep 4, 2010, 05:18 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
see if this is the issue. go to ato->add HTML/CSS Inserts->CSS Inserts and scroll to the bottom where you will see
HTML Code:
div#menu1 {
	background: #146EB4;
	}

div#menu1 ul.rMenu li a:hover {text-decoration: underline},
}

.custom {
float: left;
font-family: Times New Roman; 
font-size: 14px; 
font-style: italic; 
color: #4a4a4a;
text-align: left;
width: 591px;  
margin: 0 0 0 10px; 
padding: 0;
}

div#text-3{
background: url(/wp-content/themes/atahualpa353/images/text-widget-bg.gif) repeat-x; 
border: solid 0px;
color: #ffffff;
height: 140px;
}
notice the div#menu1 ul ends with a '},' followed on the next line with a nother '}'? Remove the '},'. This is invalid syntax in the CSS.

While most browsers (Safari, FireFox, Chrome) can handle something like this, IE generally throws a fit. So take it out and see what happens
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Sep 4, 2010, 10:41 AM
pranzyt
 
21 posts · Jun 2010
Thanks Juggledad!! it worked for custom css inserts.

But I'm still having same widget problem in firefox..cant figureout whats goin wrong within.

Am I missing something?

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Firefox shows Categories and Blogroll through my static page, IE works fine ematser Forum How-To 2 Feb 1, 2010 08:33 AM
[SOLVED] Header image shows in firefox but not safari OneofThese Header configuration & styling 2 Dec 13, 2009 05:20 PM
Firefox shows 404 Error when accessing pages joehandsome Atahualpa 3 Wordpress theme 3 May 6, 2009 08:40 AM
Google Translate widget shows way to right of sidebar in Firefox daisy24 Sidebars & Widgets 2 Mar 24, 2009 05:14 PM
Firefox and Safari show 3 columns. IE only shows 2. How do I resolve? rwang Sidebars & Widgets 9 Dec 20, 2008 03:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.