Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

The letter '' does not get displayed in excerpts!?


  #1  
Old Aug 26, 2010, 10:02 AM
JeromeH
 
21 posts · Aug 2010
Hi,

Weird problem here: the letter '' does not get displayed correctly in excerpts (of posts), instead a kind of small box with a question mark is shown?

Like this:
-----

-----
Inside the post itself there's no problem!

Anyone got an idea about how to correct this?

Thanks,

Jerome
  #2  
Old Aug 26, 2010, 10:52 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I don't recall the answer but I think that has been discussed on the forum somewhere.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Aug 27, 2010, 02:44 AM
JeromeH
 
21 posts · Aug 2010
Was this the one you thought of?

http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=2803

I pasted that code in that php page, reloaded my site but nothing changed ... the '' still doesn't get displayed correctly
  #4  
Old Aug 27, 2010, 09:47 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I don't think so. Try a search on special characters. There are several that show up. Also what version of Atahualpa and how did you enter the characters?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Aug 30, 2010, 02:23 AM
JeromeH
 
21 posts · Aug 2010
I only found this one?

http://forum.bytesforall.com/showthr...ial+characters

And that one doesn't help ...

Also it's not special characters in general, in my case it seems to be only the ''!?

Any other ideas? Thanks!
  #6  
Old Aug 30, 2010, 06:42 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Here is the thread I was thinking about.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Aug 30, 2010, 06:48 AM
JeromeH
 
21 posts · Aug 2010
Thank you! Weird that I didn't find it ...

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Articles on a Page page need to be displayed as Excerpts AltMedDeva Center area post/pages 6 Jan 18, 2010 12:47 PM
How i insert a sales letter into Atahualpa 3.3.2 alabastru Forum How-To 2 Jul 6, 2009 08:46 PM
First-letter styling? lilycarver Forum How-To 1 May 27, 2009 08:54 AM
How to enable 3-letter-words in Vbulletin w/ MySQL fulltext search Flynn Forum How-To 0 Apr 21, 2009 06:41 AM
3-letter words can now be used in search Flynn Forum How-To 0 Apr 21, 2009 06:37 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:32 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.