Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Show logo image? It won't show mine!


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Aug 18, 2010, 05:00 PM
sf_11
 
3 posts · Aug 2010
I've tried many wordpress themes but always come back to this one - brilliant.

However, one thing is driving me mad! Rather than stick with boring web fonts for my logo, I've created one in photoshop, saved it as a gif and uploaded to the images folder - alongside huge-logo.gif. But for some reason it won't show on the site - I just get a blank box with what looks like a broken image logo in the middle.

I'd be really grateful if someone can help.

Thank you
  #2  
Old Aug 18, 2010, 06:36 PM
sleenie
 
291 posts · May 2009
Texas and New Mexico
Send a message via Skype™ to sleenie
Hi,

I assume you have check >ATO>Style and Edit Header Area and have added %logo plus the new logo file name under Show Logo Image?

I had some problems getting mine to show earlier today with a .gif and found that when I used a .png it worked fine.

Sleenie
  #3  
Old Aug 19, 2010, 01:25 AM
sf_11
 
3 posts · Aug 2010
Thanks for coming back to me Sleenie.

Yup, I've got the %logo in and the file name. And when I try to add in huge-logo.gif it works! But not for my gifs or pngs. Very bizarre!

I wonder if it's something to do with the gif or png I've created?

Thanks again.
  #4  
Old Aug 19, 2010, 12:09 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
If you type in the full path to your image, in your browser address bar it will show unless
1) it's not there or
2) you have a permission problem

If you have a permission problem check the permissions for huge-logo and make yours the same
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Aug 20, 2010, 05:21 PM
sf_11
 
3 posts · Aug 2010
Thanks JD - I feel honoured that you replied to me - thank you.

Turns out I was being a right numpty - I forgot to put a capital at the beginning of my logo name under 'show image'. Doh!

Very many thanks once agin

Bookmarks

Tags
logo not showing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Theme won't show up at all. angievinez New Versions, & Updating 2 Jun 22, 2010 09:06 AM
Facebook Share Preview won't show up!! evilqueenpunk Header configuration & styling 6 Apr 1, 2010 10:41 AM
logo area doesn't show in some browsers xaveryptak Header configuration & styling 1 Aug 27, 2009 06:52 PM
My image won't show for my logo... Ms. M Header configuration & styling 1 Apr 22, 2009 08:21 PM
Captions won't show under image vka2b Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Mar 24, 2009 08:01 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:23 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.