Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

[SOLVED] Can't get back to simpler editor


  #1  
Old Jul 2, 2010, 04:48 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
In forum option I set my editor to Advanced WYSIWYG. When I select the simple text editor all is OK but if I try to select the middle choice that has extra formatting controls I still get the advanced editor. Any ideas what is going on?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #2  
Old Jul 2, 2010, 05:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I just checked and you look like you have the middle option selected. Is it still incorrect?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 2, 2010, 08:27 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I still have the advanced editor which I am typing in right now.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #4  
Old Jul 3, 2010, 04:24 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
the difference between the 'Standard Editor' and the 'Enhanced Interface' is if your browser supports it, the 'Enhanced Interface' will show the changes immediately, where as with the 'Standard Editor' you will only see things like [ color = red ] ... [ / color ] once you submit the reply
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jul 3, 2010, 05:57 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I think what happened is the forum was updated and the editor I remember having when I first came here is not integrated into the WYSIWYG interface via the Editor Mode change button.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buttons in editor not working lmilesw Forum How-To 2 May 17, 2010 10:56 AM
3.4.9 set the "HTML/CSS Inserts" back to wider editor darmanpurba@gmail.com New Versions, & Updating 3 May 16, 2010 04:26 AM
Subscribers are not able to post comments back to back tanga Forum How-To 2 Apr 1, 2010 02:53 PM
Visual Editor is not showing Mande Center area post/pages 4 Jan 29, 2010 11:51 PM
[SOLVED] How do I put the post title back in the individual posts back? Paleo Pat Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Jul 9, 2009 03:05 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.