Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] %image not showing in Explorer 8


  #1  
Old Jun 30, 2010, 01:53 PM
peterluit
 
5 posts · Jun 2010
Netherlands
Send a message via AIM to peterluit Send a message via Skype™ to peterluit
I inserted the following code in to the 'Configure Header Area' field in 'Style & edit HEADER AREA' in ATA 3.5.1 under WP3.

The JavaScript is the well-known mouseover 'thing' to make a custom-menu bar, as you can see.
============================================
%logo

<script language="Javascript">
<!--
if (document.images)
{
image1 = new Image
image2 = new Image
image1.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsen.png'
image2.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsen.png'

image3 = new Image
image4 = new Image
image3.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/ijmuiden.png'
image4.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/ijmuiden_geel.png'

image5 = new Image
image6 = new Image
image5.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsenzuid.png'
image6.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsenzuid_geel.png'

image7 = new Image
image8 = new Image
image7.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsennoord.png'
image8.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsennoord_geel.png'

image9 = new Image
image10 = new Image
image9.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/driehuis.png'
image10.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/driehuis_geel.png'

image11 = new Image
image12 = new Image
image11.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velserbroek.png'
image12.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velserbroek_geel.png'

image13 = new Image
image14 = new Image
image13.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/santpoortnoord.png'
image14.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/santpoortnoord_geel.png'

image15 = new Image
image16 = new Image
image15.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/santpoortzuid.png'
image16.src = 'http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/santpoortzuid_geel.png'


}
-->

</script>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/" onMouseOver="document.mouseover.src=image2.src" onMouseOut="document.mouseover.src=image1.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsen.png" align="left" border=0 name="mouseover"></a>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/ijmuiden" onMouseOver="document.mouseover2.src=image4.src" onMouseOut="document.mouseover2.src=image3.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/ijmuiden.png" align="left" border=0 name="mouseover2"></a>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/velsenzuid" onMouseOver="document.mouseover3.src=image6.src" onMouseOut="document.mouseover3.src=image5.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsenzuid.png" align="left" border=0 name="mouseover3"></a>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/velsennoord" onMouseOver="document.mouseover4.src=image8.src" onMouseOut="document.mouseover4.src=image7.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velsennoord.png" align="left" border=0 name="mouseover4"></a>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/driehuis" onMouseOver="document.mouseover5.src=image10.src" onMouseOut="document.mouseover5.src=image9.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/driehuis.png" align="left" border=0 name="mouseover5"></a>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/velserbroek" onMouseOver="document.mouseover6.src=image12.src" onMouseOut="document.mouseover6.src=image11.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/velserbroek.png" align="left" border=0 name="mouseover6"></a>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/santpoortnoord" onMouseOver="document.mouseover7.src=image14.src" onMouseOut="document.mouseover7.src=image13.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/santpoortnoord.png" align="left" border=0 name="mouseover7"></a>

<a href="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/santpoortzuid" onMouseOver="document.mouseover8.src=image16.src" onMouseOut="document.mouseover8.src=image15.src">
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/santpoortzuid.png" align="left" border=0 name="mouseover8"></a>


<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/blauwe_balk.png" alt="balk" align="center"

%image %pag


In all browsers this works fine, except in IE. IE show the %logo, the code does its work well, misses the %image and will displat %page also very well. Any ideas?

Thanks,

Peter Luit
Netherlands
  #2  
Old Jun 30, 2010, 03:49 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,729 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you are missing a '></a>' at the end
Quote:
<img src="http://www.nieuwsuitvelsen.nl/wp-content/uploads/2010/06/blauwe_balk.png" alt="balk" align="center" <-- should go here

%image %pag
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 30, 2010, 11:51 PM
peterluit
 
5 posts · Jun 2010
Netherlands
Send a message via AIM to peterluit Send a message via Skype™ to peterluit
Thanks! I missed that one indeed! Sometimes solutions can be that simple. It seems that Explorer is handling the 'HTML balance of tags' more strict than other browsers.

Peter Luit

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Image not showing please help computerdirect Header configuration & styling 15 Apr 27, 2010 02:15 PM
Header image issue in Internet Explorer omac7504 Header configuration & styling 5 Mar 16, 2010 08:11 AM
Rollover image not working in Internet Explorer 6 Masselyn Page & Category Menu Bars 0 Oct 12, 2009 12:25 PM
[SOLVED] Internet explorer v8 post pages not loading, also header rotation image issu bushtool Atahualpa 3 Wordpress theme 11 May 30, 2009 10:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:54 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.