Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Image not showing please help


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 27, 2010, 10:13 AM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
Good day, have been reading up about image not showing, here is my website http://www.computerrepairdirect.co.uk/

and the directory is http://www.computerrepairdirect.co.u...r/header6.jpg/

Wordpress version is WordPress 2.9.2
And the Theme is Atahualpa 346

Can somebody help please
  #2  
Old Apr 27, 2010, 10:42 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,100 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Is there anything non standard for your installation? When I try the link to your image I get the home page and if I type a different image name or a bogus name I get the home page. Not sure what is happening but maybe someone will have a clue.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Apr 27, 2010, 10:49 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,269 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
1) what is the theme folder name - is it 'atahualpa346' or 'atahualpa'
2) does the file 'header1.jpg' exist in the 'atahualpa346/images/header' folder?
3) what is the file permission on the file (header1.jpg)?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Apr 27, 2010, 10:56 AM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
Yes sir the theme is atahualpa346 and header1.jpg is in the atahualpa346/images/header and the permission settings is 644
  #5  
Old Apr 27, 2010, 11:16 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,269 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what are the permission for the 'images', 'favicon' and 'header' folders?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Apr 27, 2010, 11:21 AM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
the image permission is 755, favicon 755 and header 755
  #7  
Old Apr 27, 2010, 11:39 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,269 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
something is messed up at your site. If I enter
HTML Code:
http://www.computerrepairdirect.co.uk/wp-content/themes/atahualpa346/images/
I see only the folders. When I go to
HTML Code:
http://www.computerrepairdirect.co.uk/wp-content/themes/atahualpa346/images/favicon/
I see lots of the images, but if I go into header, bullets, exclusive I see nothing.

Do you have an .htaccess file installed?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Apr 27, 2010, 11:41 AM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
No htaccess, actually this domain was add on to my hosting? is that something to do with it?
  #9  
Old Apr 27, 2010, 11:51 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,269 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
it shouldn't, I have several sites on my host.
This seems to be an environment issue and to figure it out, I'd have to poke around. if you would like, send me a PM with an admin ID and password for the site and the ftp link, user and pw and I'll see if I can figure out what is happening
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Apr 27, 2010, 11:54 AM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
Have just pmed you
  #11  
Old Apr 27, 2010, 12:24 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,269 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Ok, you have a problem withthe htaccess file at the root level of your site that is causing the issue. When I just changed your permalinks to 'numeric' the image is now showing up.

p.s. the logo doesn't show since you don't have it in teh images folder
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Apr 27, 2010 at 12:28 PM.
  #12  
Old Apr 27, 2010, 12:27 PM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
Ah thakns alot, well nothing show on firefox but it does show on IE. Thanks a bunch
  #13  
Old Apr 27, 2010, 12:31 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,100 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Just do a refresh in FF and it will show.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #14  
Old Apr 27, 2010, 12:34 PM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
Sir, Yes after clearing my cache it shows up on FF, been on it for hours, Also great thanks for tidying up the SEO link
  #15  
Old Apr 27, 2010, 12:54 PM
computerdirect
 
8 posts · Apr 2010
If I can trouble you guys again, how do I put all the links ontop of the page , Home, Contact us, About, Services, Pricing and qualification to the category side on the left.

http://www.computerrepairdirect.co.uk/

Ta
  #16  
Old Apr 27, 2010, 01:15 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,100 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Just use the Pages widget. There are many other widgets as well to display pages in different ways.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Facebook Preview Image NOT showing up kiratiana Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Apr 13, 2010 04:49 AM
[SOLVED] Header image not showing ellie Header configuration & styling 6 Oct 29, 2009 11:05 AM
Background image showing up in header? gcarson Header configuration & styling 7 Oct 20, 2009 06:16 PM
repeating background image not showing up in 3.4.2 sirabi Header configuration & styling 1 Sep 13, 2009 11:12 AM
[SOLVED] [SOLVED] Background image not showing up WebWeaver Atahualpa 3 Wordpress theme 2 May 28, 2009 05:39 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:26 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.