Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Strange positioning for Digg Digg plugin


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 18, 2010, 02:44 AM
gdrayson
 
7 posts · Jun 2010
Dear all,

I have just had a strange occurrence - where a couple of plugins that were working fine, have now decided to position themselves in a different place, as well as the correct place.

The two plugins are: "Like" and "Digg Digg"

You can see the issue here: http://www.fastdebtsolution.co.uk/

I have tried disabling all of the other plugins in case of a conflict, but the same happens when only the two plugins are active. I also have another website with this theme that is having the same issues.

This just seemed to start, without any changes to the site. I have since upgraded to wordpress v3 to see if that fixed the problem, and it didn't.

Any fixes would be appreciated.

Gordon
  #2  
Old Jun 18, 2010, 11:33 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,059 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what other changes did you make to the site before it 'broke'?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 18, 2010, 11:38 AM
gdrayson
 
7 posts · Jun 2010
Nothing - and the other site I haven't changed for ages - I really don't understand what is causing this.
  #4  
Old Jun 18, 2010, 12:41 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,059 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I'd look at how you are using the plugin, go see what happens if you deactivate it.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 18, 2010, 05:33 PM
gdrayson
 
7 posts · Jun 2010
If I ONLY have the two plugins activated, the problem is still there - but on other themes it works fine - it is definitely an issue with the theme.

I am happy to show you a different theme running with the same plugins activated if you think you can help...
  #6  
Old Jun 18, 2010, 05:42 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,059 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I knotice that a number of <div>'s and and <iframe> is being dumped in the middle of the <head> which is wrong. this is what is showing up
HTML Code:
<meta property="og:url" content="http://www.fastdebtsolution.co.uk/" />
<div class='dd_post_share dd_post_share_right'><div class='dd_buttons'><div class='dd_button'><iframe src='http://api.tweetmeme.com/button.js?url=http://www.fastdebtsolution.co.uk/&amp;source=&amp;style=normal' height='61' width='50' frameborder='0' scrolling='no'></iframe></div></div></div><!-- Social Buttons Shared Counts Generated by Digg Digg plugin v4.0.6, 
    Author : Yong Mook Kim
    Website : http://www.mkyong.com/blog/digg-digg-wordpress-plugin/ -->
<!-- Facebook Like Button v1.9.5 BEGIN [http://blog.bottomlessinc.com] -->
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.fastdebtsolution.co.uk%2F&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;colorscheme=light" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height: 30px; align: left; margin: 2px 0px 2px 0px"></iframe>
<!-- Facebook Like Button END -->
Now Atahualpa isn't generating that code so something else. Did you put anything in the ATO->Add HTML/CSS Inserts->HTML Inserts: Header??
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jun 19, 2010, 05:11 AM
gdrayson
 
7 posts · Jun 2010
I don't quite understand this - I see the iFram and div, but can't see how they got there. I have another site using the exact same plugins, and they don't have this issue - http://www.childrenspartytips.co.uk/...rime-minister/
  #8  
Old Jun 19, 2010, 06:39 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,059 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I couldn't tell you without digging into the site. If you'd like me to do that, send me a PM and I'll quote you my rate.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Jun 19, 2010, 07:15 AM
gdrayson
 
7 posts · Jun 2010
Ok - I have found out which plugin is causing the issue - it is one called "like" - you can add it from the add plugin option, but need to search for the tag (not term) "like"

The strange thing is that it only has this issue with this theme - other themes are fine. Could it be that this theme has an error that is allowing the plugin to add this code in the <head> area?
  #10  
Old Jul 11, 2010, 03:55 AM
gdrayson
 
7 posts · Jun 2010
I guess this issue is too difficult for people to understand, and find a fix for. :-(
  #11  
Old Oct 15, 2010, 02:23 PM
theguru
 
1 posts · Oct 2009
I see on your site that you probably already figured out that this problem occurred when the "Use Excerpt as Description:" was selected in the Open Graph options.
  #12  
Old Oct 15, 2010, 03:41 PM
gdrayson
 
7 posts · Jun 2010
No - I never did find out the solution I used another plugin...

Is this the reason. Where is that setting?

Bookmarks

Tags
digg digg like plugin

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using FLIR plugin adds strange spacing in page menu in Firefox bplazar Page & Category Menu Bars 2 Feb 19, 2010 02:31 PM
CSS Positioning sleizure Center area post/pages 0 Dec 27, 2009 02:40 PM
[SOLVED] Strange problem with PHP Code plugin widget paulae Plugins & Atahualpa 5 Oct 1, 2009 09:43 AM
Very Strange Problem with List Category Post Plugin adashofsass Excerpts, Read more, Pagination 3 Aug 28, 2009 09:52 AM
Best place to put Digg bug HenryGomez Post-Kicker, -Byline & -Footer 2 Feb 4, 2009 05:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:50 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.