Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] image not showing in post on the main page ????


  #1  
Old Jun 17, 2010, 12:28 PM
jostakid
 
4 posts · Jun 2010
hey i've searched the forum and can't get a hold of the information i need surrounding
the image not showing in my posts it only shows when i click on the post
but on the main page it isn't showing

when i;m swithching of themes to the older ata 3.4.9 it does show
but when i switch back to 3.5.1 it isn't there only when i click on it to read the post

could someone help me with this or give me explanation on how to handle the situation

thnks in advance
  #2  
Old Jun 17, 2010, 01:21 PM
DannyLife's Avatar
DannyLife
 
40 posts · Nov 2009
It might be this causing the problem.
  #3  
Old Jun 17, 2010, 01:35 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,632 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is the url?
Are you showing full posts or excerpts on the blog page?
if excerpts did you add anything to ato->Configure EXCERPTS->Don't strip these tags?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Jun 17, 2010, 03:29 PM
jostakid
 
4 posts · Jun 2010
hey i've tried dannylife's method first but that didn't really do the job

afterwards i;ve looked at your suggestion juggledad and looked at the don't strip these tags option and noticed there wasn't an <img> tag added so i've added it and now the images show at each post

thnks a lot :D

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Post showing image -- not real Post Greg564 Center area post/pages 2 May 28, 2010 05:09 PM
Content not showing on main page freedomrains Center area post/pages 11 Apr 27, 2010 05:03 AM
[SOLVED] Sociable plugin not showing on main page...Help Much Appreciated... adri Plugins & Atahualpa 1 Nov 15, 2009 06:56 AM
All Posts showing on main page. How can I get only certain post on main NoLimit24_FJ Forum How-To 1 Sep 22, 2009 05:18 PM
[SOLVED] Problem with background showing up only on main page Ars-virtualis.com Header configuration & styling 3 Jun 18, 2009 06:29 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.